LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emelie Åström om steget i relationen med Jimmy Olofsson

29 mar, 2020 
Bonde söker fru Emelie och Jimmy
Jimmy Olofsson och Emelie Åström har flyttat ihop och är numera sambor.
Nu berättar Bonde söker fru-profilen hur det egentligen känns att lämna Stockholm för livet på landet.
– Klart det är en omställning, skriver hon.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

I den senaste säsongen av Bonde söker fru blev bonden Jimmy Olofsson, 37, och Emelie Åström, 32, ett par. Efter inspelningen av dejtingsåpan har kärleken mellan dem fortsatt växa men relationen har inte varit en dans på rosor. Eftersom Emelie till stor del har jobbat i Stockholm har hon och Jimmy inte kunnat träffas så mycket som de vill.

För ett par veckor sedan avslöjade Emelie dock att hon nu äntligen ska flytta ihop med sin pojkvän.

“Nu är det klart! I slutet utav den här månaden flyttar jag och Burton på heltid till Jimmy Olofsson!”, avslöjade hon på Instagram.

Bonde söker fru-parets besked

Paret har stora planer för framtiden tillsammans. De ska inte bara blir sambor utan skapa sitt gemensamma hem från grunden ihop. Huset är beställt och under sommaren ska bygget dra igång.

– Det är så roligt att vi börjar på det här nu med att vi skapar ett nytt hem tillsammans. Inte bara att hon flyttar in till mig, utan hon kommer ha något som är hennes också. Det tycker vi känns jättebra!, sa Jimmy Olofsson till Hänt tidigare i mars.

Annons

Bonde söker fru-profilen berättade även att förhoppningen är att huset ska stå klart i vinter och att de ska kunna fira både jul och nyår i det nya hemmet.

– Det är fantastiskt roligt, det är nästan svårt att ta in det.

Ärliga orden om livsförändringen

På Instagram story har Emelie Åström haft en frågestund i veckan. En av hennes följare undrar då om hon är orolig över att inte trivas i sin nya hemstad.

”Klart det är en omställning. Men det är fortfarande Sverige och jag tror att allt handlar om vad man har för behov och vad man vill ha ut av livet”, svarar hon.

Emelie Åström avslöjar även att hon nu istället ska jobba tillsammans med pojkvännen på gården men att hon ändå kommer att ha kvar sitt frilansföretag och arbeta med det då och då.

FOTO: TV4

Annons