Emelie Åström om relationskampen med Jimmy Olofsson

Bonde söker fru Emelie och Jimmy

Jimmy Olofsson och Emelie Åström blev ett par i TV4:s Bonde söker fru.
Nu avslöjar Emelie att de kommer att vara ifrån varandra i flera månader.
– Jobbigt, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"
Slå på ljud

I Bonde söker fru hittade Jimmy Olofsson, 37, kärleken i Emelie Åström, 32. Efter att inspelningen av dejtingsåpan var över flyttade det nyförälskade paret ihop men eftersom att Emelie arbetar som dekoratör måste hon tillbringa en hel del tid i Stockholm, vilket gör att hon inte kan vara hos Jimmy i Ankarvattnet på heltid.

– Tanken är att flytta upp jobbet så mycket som det går hitåt i framtiden. Men just nu så är det som det är ju, innan hon hittat sitt jobb här. Hon jobbar ju längre perioder där nere, sa Jimmy Olofsson till Hänt tidigare i veckan.

Jimmy berättade även att Emelie kommer upp till Ankarvattnet så fort hon är ledig.

I sommar ska paret börja bygga sitt nya hus ihop. Framtidsplanerna slutar inte där – Emelie och Jimmy har även en dröm om att utöka familjen ytterligare.

– Den diskussionen har såklart kommit upp eftersom Emelie inte har några barn, sa Jimmy Olofsson, som har två barn sedan en tidigare relation.

Emelie Åström om avskedet från Jimmy

Att Emelie Åström är väldigt kär i sin pojkvän råder det ingen tvekan om. I samband med att det sista avsnittet av Bonde söker fru visades på TV4 la hon upp en bild på dem två på Instagram och skrev:

”Jag faller fortfarande för dig… 6 månader och ÄNTLIGEN får jag visa min kärlek till dig här också – jag älskar mitt liv med dig Jimmy”.

Det är inte helt lätt att vara nyförälskad och inte kunna vara på samma plats som sin partner. I ett nytt inlägg på Instagram berättar Emelie om känslorna inför att nu behöva vara utan Jimmy Olofsson under en längre tid.

”Imorgon bitti åker jag neråt och till Sthlm igen för några månaders jobb. Jobbigt att vara utan den här snyggingen, men tiden går fort. Älskar dig”, skriver Emelie Åström intill en pussbild på paret.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN