Emelie Åström om förändringen i relationen med Jimmy

Jimmy och Emelie

Emelie Åström och Jimmy Olofsson blev ett par i Bonde söker fru 2019.
Nu berättar flickvännen om glädjen efter förändringen i relationen.
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"
Slå på ljud

Det var i den senaste säsongen av Bonde söker fru som köttbonden Jimmy Olofsson, 37, och brevskrivaren Emelie Åström, 32, föll för varandra. Efter inspelningen av dejtingsåpan har kärleken bara växt och Emelie har till och med flyttat från hemstaden Stockholm till Jimmys gård, som ligger i Ankarvattnet.

Men trots att flyttlasset har gått kan Emelie inte bo hos pojkvännen hela tiden då hon fortfarande jobbar mestadels i huvudstaden.

– Tanken är att flytta upp jobbet så mycket som det går hitåt i framtiden. Men just nu så är det som det är ju, innan hon hittat sitt jobb här. Hon jobbar ju längre perioder där nere, sa Jimmy till Hänt i januari.

Emelie Åström om relationskampen

Att vara nyförälskade och inte kunna tillbringa så mycket tid ihop har varit tufft för paret. I ett inlägg på Instagram avslöjade Emelie nyligen att det återigen har blivit dags för henne att lämna pojkvännen för att åka och jobba i Stockholm.

”Imorgon bitti åker jag neråt och till Sthlm igen för några månaders jobb. Jobbigt att vara utan den här snyggingen, men tiden går fort. Älskar dig”, skrev Emelie Åström intill en bild på paret.

För två veckor sedan kom hon med en ny uppdatering om relationen med Jimmy. Detta efter att hennes följare undrat varför bonden inte längre syntes till i hennes sociala medier-kanaler.

”Vi har inte gjort slut, långt ifrån! Jag är hemma i Sthlm och jobbar i någon månad och vi ses snart trots det”, skrev Emelie då.

Återföreningen med Jimmy Olofsson

I ett nytt inlägg på Instagram avslöjar Emelie en glädjande nyhet. Efter att ha varit ifrån varandra en längre period har paret nu äntligen återförenats.

”Fick med mig Jimmy ner till Sthlm. Så nu ska vi tillbringa några dagar här tillsammans”, skriver hon intill en bild på dem två.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna gläds minst lika mycket åt detta som Jimmy Olofsson och Emelie Åström.

”Ha det så himla mysigt fina ni”, hälsar en person.

”Ni är så himla fina tillsammans”, skriver en annan.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN