LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elsa Hosks nya ord om gravidlyckan med Tom Daly – i Skavlan

02 okt, 2020 
Sofia Helin, Fredrik Skavlan och Elsa Hosk.
I kväll gästas Fredrik Skavlan bland annat av Elsa Hosk. Efter en pik från Bron-skådisen Sofia Helin visar programledaren ett lite oväntat stöd till supermodellen.
Annons
Allt du vill veta om Elsa Hosks pojkvän Tom DalyBrand logo
Allt du vill veta om Elsa Hosks pojkvän Tom Daly

I veckan kom nyheten om att supermodellen Elsa Hosk, som arbetat med stora märken som Dolce & Gabbana, Dior och Victoria’s secret, är gravid.

Hon berättade själv om det i ett inlägg på Instagram, där hon skrev:

”Har hållit den här ängeln i magen hemlig ett tag. Känner mig bortom spänd och lycklig att få barn med och börja på det nästa kapitlet i mitt liv med min drömman. Halvvägs där!”

Drömmannen är den danske entreprenören Tom Daly, och de har varit ett par sedan 2015. Precis som gravidlyckan höll de sin relation hemlig och har fortsatt vara sparsamma med detaljer om deras kärleksliv.

”Jag lurade min kille”

Under fredagskvällen gästar Elsa Hosk SVT:s Skavlan där hon är med på länk från New York, USA. Så klart kom en del av samtalet att handla om den glada nyheten.

När Fredrik Skavlan visar upp Instagraminlägget ler modellen glatt, och programledaren frågar hur planerat det egentligen var.

Annons

– Det var verkligen planerat, vi hade sån tur. Jag lurade min kille. Jag trodde att det skulle gå snabbt för oss, av någon anledning så hade jag det i mitt huvud. Han var inte riktigt redo, så jag sa att det kommer ta jättelång tid, det kommer ta typ ett år innan det händer, berättar Elsa Hosk.

Men så blev det ju inte. Istället blev hon gravid nästan på en gång, vilket pojkvännen Tom Daly verkar nöjd med. Elsa Hosk berättar också att känslorna just nu går upp och ner, som en bergochdalbana.

– Ibland har jag panik och ibland känner jag mig redo. Men för det mesta känner jag att vi behöver någonting som gör att vi inte bara fokuserar på oss själva, vi är så själviska, säger hon.

Skavlans löfte

En av de andra gästerna är Bron-skådespelaren Sofia Helin. Hon skjuter då in en pik riktad mot programledaren.

– Du kan ju alltid fråga Fredrik också, han har ju så många barn. Så han kan vara lite mentor, säger Sofia Helin.

Annons

Fredrik Skavlan ser först lite konfus ut, men svarar sen med ett skratt att det nog ska gå att lösa.

– Jag har en sån hjälplinje som du kan ringa till. Jag svarar på frågor från folk som undrar hur man gör, säger 6-barnsfadern med ett skratt.

Elsa Hosk skrattar också och säger att hon känner till att det finns ett program dit man kan ringa mammor för att få råd och hjälp.

– Varför inte en pappa?, frågar då Fredrik Skavlan glatt.

– Ja... Ja, exakt!, svarar Elsa Hosk.

Vi får se om blir så att Fredrik Skavlan blir Elsa Hosks mentor i moderskapet eller ej.

Bild: SVT

Annons