Allt du vill veta om Elsa Hosks pojkvän Tom Daly

Elsa Hosk och Tom Daly

FOTO: TT, Instagram
I dagarna blev det offentligt att supermodellen Elsa Hosk väntar barn med pojkvännen Tom Daly.
Men vem är egentligen Tom Daly?
Hänt svarar.

Elsa Hosk, 31, är en svensk fotomodell som lever loppan på nästan ständigt resande fot. Hon har anlitats av stora märken som bland andra Dior, Victoria's Secret, Guess, Giambattista Valli, Tiger, Vagabond och Ungaro.

Många kan tro att modellen är singel, men så är det inte. 2015 blev hon ihop med sin älskling Tom Daly från Danmark. Men de har faktiskt känt varandra längre än så. Redan år 2011 lärde de känna varandra, men det tog alltså fyra år för dem att hitta rätt tid och plats för att bli ett par.

Frågan är ju vem Tom Daly är och vad han har för intressen? Hänt svarar.

Grundare av företaget Running Vision

Tom har inte legat på latsidan i livet. Han har gjort en dröm till verklighet, nämligen att förenkla en löptur. Hur? Jo, han är grundare till företaget Running Vision som tillverkar solglasögon gjorda för tillfällen som just en skakig löprunda.

Gemensamma intresset med Elsa

Tom har flera intressen vid sidan av jobbet. Två av dem är att vandra samt att hänga och mysa på stranden. När de väl hänger på stranden kan de passa på att nakenbada – något både Tom och Elsa älskar.

– Det är vad vi gör. Min pojkvän och jag vandrade över ett berg i Grekland för att komma till andra sidan, där det inte var några människor - bara för att kunna hoppa i havet nakna, har Elsa tidigare berättat i en intervju med People. Hon fortsatte:

– Det var bäst. Det är något befriande med det, du kastar av kläderna och är dig själv. Det är en fantastisk känsla. Inget som stör dig.

Vad heter Tom Daly på Instagram?

Elsa Hosk har ett stort Instagram-konto med över 6,2 miljoner följare. Och inte på en enda bild syns pojkvännen till.

Pojkvännen Tom Daly är också aktiv på sociala medier, i alla fall på Instagram. Där heter han tomtomdaly och har över 27 000 följare.

Han delar däremot gärna med sig av fina bilder från livet tillsammans med Elsa. Och några som uppskattar det enormt är fansen och följarna som glatt ger kärlek genom likes och fina kommentarer.

Bor i New York

Tom och Elsa bor tillsammans i New York, och innan dess bodde de i Elsas lägenhet som låg i Soho på Manhattan.

Elsa köpte lägenheten för sex år sedan och totalrenoverade den. När den sedan lades ut för försäljning blev utgångspriset 3,5 miljoner dollar. Med andra ord en riktigt lyxig lägenhet!

FOTO: ARIS/TT, Instagram

LÄS ÄVEN: Top Model Sverige: Så gick det sen för deltagarna

LÄS ÄVEN: Kändisarna avslöjar: Så träffade vi kärleken