LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elon Musks barn får nytt namn – Grimes bekräftar ovanliga valet

04 apr, 2023 
För ett år sedan välkomnade Elon Musk och artisten Grimes dottern Exa Dark Sideræl till världen.
Nu kan vi mötas av ett nytt besked rörande dottern – att hon har fått ett helt nytt namn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svenska kändisar som fått barn 2022Brand logo
Svenska kändisar som fått barn 2022

Elon Musks relation med artisten Grimes var väl omskriven – helst efter att ex-makarna beslutade sig för att döpa deras son till det ovanliga namnet X Æ A-12 (uttalas Ex Ash A Twelve) som föddes 2020. Något som var väl omskrivet och Elons och Grimes möttes av en hel del kritik rörande namnvalet på sonen.

Året därpå valde Elon och Grimes att gå skilda vägar och under våren 2022 blev nog flera chockade när de trots uppbrottet välkomnat en dotter till världen.

– Vi är semiseparerade men älskar fortfarande varandra, vi träffas regelbundet och kommer bra överens, sa Musk i en intervju med Page Six i samband med att uppbrottet offentliggjordes.

Elon Musks och Grimes bekräftar ovanliga namnet på dottern

Det var inte bara sonen som fick ett unikt namn – även dotterns namn är utöver det vanliga. Dottern fick namnet Exa Dark Sideræl, och förklarade att Exa syftar till superdatorsystemet exaFLOPS, att Dark representerar det okända och Sideræl är en mer alvisk stavning av ”sidereal”.

Annons

Det är ”universums sanna tid” förklarade Grimes enligt Elle, samtidigt som det är en blinkning till Sagan om ringen-karaktären Galadriel.

Grimes om nya namnet

Nu kan vi mötas av ett nytt besked rörande dottern. Det verkar som att Grimes och Elon Musk har ändrat sig gällande namnet.

Det var i ett inlägg på Twitter som Grimes kunde bekräfta att de bestämt sig för byta namn från Exa Dark Sideræl till något av de tre alternativen Y, Why eller ?.

Barnets namn är tänkt att representera "nyfikenhet, den eviga frågan, och så vidare", tillade hon.

FOTO: Charles Sykes/TT

Annons