Elon Musk och Grimes namnval till nyfödde sonen stoppas

07 maj, 2020 
Elon Musk och Grimes
Elon Musk och Claire "Grimes" Boucher blev tidigare i veckan föräldrar åt en liten son.
Paret beslutade sig att ge sonen ett namn som nu kan stoppas av amerikanska lagar.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

I maj 2018 avslöjade Tesla-entreprenören Elon Musk, 48, och artisten Claire “Grimes” Boucher, 32, att de hade funnit kärleken i varandra. Förhållandet skapade snabbt stora rubriker runt om i värden. Elon och Grimes träffades genom Twitter och fansen spekulerade länge att de var ett par även om inget var bekräftat.

Några månader senare, på Met-galan dök paret upp tillsammans och visade sin kärlek glatt på röda mattan. Elon och Grimes visade sig vara väldigt seriösa med sin relation och avslöjade i januari att de väntade barn tillsammans.

Den stora nyheten annonserades på Grimes Instagram där hon publicerade en bild på sig själv med ett foster photoshoppat på sin mage. För Grimes är det första gången som hon ska bli mamma medan Elon som har fem barn sedan en tidigare relation är van vid att ta sig an papparollen.

Elon Musik och Grimes bebis har anlänt

Tidigare i veckan avslöjade Grimes att hon hade blivit mamma. På den första bilden som fansen fick ta del av på parets nyfödda bebis hade föräldrarna lagt till ett Instagram-filter. Nu har de även bestämt sig för namn och det är ett minst sagt ovanligt namnförslag.

Annons

Paret har nämligen valt att namnge sin nyfödda son till X Æ A-12. Grimes har tidigare förklarat för sina följare att namnet är inspirerat av flygplansmodellen A-12, ett plan som användes av amerikanska underrättelsetjänsten CIA under det kalla kriget.

Namnförslaget stoppas

Men nu visar det sig att Grimes och Elon kanske måste tänka om kring vad familjens nya tillskott ska heta. Enligt TMZ kan det nämligen vara så att namnet som paret valt åt sonen stoppas. De menar att namnet inte kommer att kunna registreras på födelsecertifikatet i Kalifornien.

Detta beroende på att siffror och symboler inte är tillåtna i människonamn. Vad paret har för andra namnförslag till sin son återstår att se.

FOTO: Amy Sussman/TT/Twitter

Annons