ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ellinor Bjurströms ångest för barnen: ”Känner mig som en oengagerad mamma”

29 okt, 2023 
Ellinor Bjurström
Ellinor Bjurström och kärleken Jimmy Olsson har barnen Aaron och Novali ihop.
Men efter en jobbig händelse med sina barn talar Ellinor nu ut om ångesten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ellinor Bjurström om mötet med världsstjärnorna – heldagen med Justin BieberBrand logo
Ellinor Bjurström om mötet med världsstjärnorna – heldagen med Justin Bieber

Modellen Ellinor Bjurström, 29, blev först känd efter sin medverkan i svenska dokusåpan Top model 2014. Några år därefter dök hon upp i tv-rutan igen, men denna gång i succéserien Unga mammor.

Där lärde vi känna både Ellinor men även sambon Jimmy Olsson, 35, och sonen Aaron, 5. Nu har paret även dottern Novali ihop.

Men mamma-livet är inte alltid helt lätt, något Ellinor nu talar ut om.

Ellinor Bjurström visar upp händelsen med barnen: ”Ångest”

Det är på sin Instagram som Ellinor delar med sig av händelsen till sina följare. I en video syns hon sitta med sina barn som är utklädda, på McDonalds.

Annons

Till videon skriver hon:

”Fick lite ångest när jag ser att alla andra barn firat halloween, men vi har inte gjort något speciellt. Kände mig som en oengagerad mamma.”, börjar hon med att skriva och fortsätter sedan:

”Så idag fick de välja vad de ville vara utklädda till. Så äter vi på McDonalds och ska knacka på några vi känner och fråga om godis.”

Ellinor Bjurströms egna ord om ångesten: ”Hög press”

När Hänt når Ellinor förklarar hon att samma känsla kan uppkomma även vid andra tillfällen.

Annons

”Ja, det blir lätt att man sätter hög press på sig själv när man ser andra på sociala medier. Jag kan få så vid några tillfällen, att man jämför sig själv i sin mammaroll jämtemot andra föräldrar.”, skriver hon i ett meddelande.

Modellen berättar dock därefter att det jobbiga hade släppt, och att det ofta bara sitter i hennes egna huvud.

”Barn sätter inte så höga krav på sina föräldrar, det är ofta föräldrarna själva, jag i detta fall. Mina barn är jättenöjda och glada över att dom fick spindlar på kinden och äta på McDonalds. Så avslutade vi med att åka till några vi känner och frågade bus eller godis.”

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4Play

Annons