LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ellens kollaps bakom scenen som TV4 inte visade

12 maj, 2017 
AvJohanna Bladh
Ellen Bergström har varit öppen med att hon haft det tufft den senaste tiden. Men nu berättar hon för Hänt.se om hur hon drabbats av attacker som ingen känt till bakom kulisserna av Let’s Dance. ”Det känns som om man ska dö”, säger hon.
Annons

Hon har hyllats av både publik, jury och tittare för sin prestation på dansgolvet i TV4’s succéprogram “Let’s Dance”. Men nu berättar Ellen Bergström, 27, om hur hon drabbats av panikångestattacker bara minuter innan direktsändningen dragit igång –  varje fredag under hela säsongen.

– Det är svårt att beskriva, det känns som om man ska dö, som om det är fel på kroppen. Hjärtat slår som om man sprungit i tre timmar och ansiktet domnar bort, säger hon till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Till skillnad från vad en del kan tro handlar känsloutbrotten inte om bristande självkänsla.

– Det spelar ingen roll om det gått bra eller jag varit duktig, det handlar inte om det. Det är pressen som blir för stor. Jag har haft det turbulent i ett halvår nu och det har varit extremt mycket.

Hon fick sin första panikångestattack när hon var 21 år, men sedan Let’s Dance drog igång har attackerna blivit fler och kommit oftare. Ellen har börjat gråta och i vissa fall behöva lägga sig ner bakom kulisserna.

Annons

– De har fått sminka om mig varje fredag.

För att inte väcka uppmärksamhet har Ellen smugit undan när känslorna blivit för mycket, men trots det har de andra deltagarna varit oroliga.

– Jag har fått lägga mig ner plötsligt och bara gråtit och folk har trott att det är värsta grejen som händer. Men de vet att jag haft det tufft så de har stöttat mig, berättar hon.

Men om man tittar på hur du sett ut i rutan på fredagarna kan ingen gissa att du precis gråtit?

– Nej. Men jag tror folk börjar fatta att den bilden vi ser av andra på sociala medier, den stämmer inte. Jag känner att jag kan göra min del genom att göra min del och berätta om det.

SE OCKSÅ: Ellen Bergström om uppbrottet: “Jag ville inte göra slut”

Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"Brand logo
Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"

FOTO: Ibl

 

Annons