TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ellen DeGeneres miljardskilsmässa från Portia – detaljen i bilden oroar vännerna

17 maj, 2018 
AvLotta Gray
14 år efter att de träffades verkar det onekligen som att Ellen DeGeneres och Portia de Rossis kärlekssaga börjar lida mot en miljardskilsmässa.
Annons

Den hyllade talkshowvärden Ellen de Generes , 60, och hustrun, skådisen Portia de Rossi, 45, har haft det tufft i sitt äktenskap. Otaliga gånger har det ryktas om skilsmässa och nyligen visade Ellen upp sig utan vigselring när hon var ute och shoppade i april.

Paret vidhåller att de har det bra, men enligt källor till The National Enquirer sover de sedan en tid tillbaka i skilda sovrum.

Redan  i oktober lär Ellen har köpt en strandvilla i Carpinteria för att få vara ifred från sin fru och 1 juni, förra året såg Ellen utan sin ring, tillsammans med en okänd kvinna.

– Alla tecken på problem finns där. De måste vistas i skilda hus för så fort de ses och försöker prata slutat det i gräl. Ellen har en tendens  att låsa in sig när hon kommer från jobbet, stänga av sin telefon och inte prata med någon och Portia är hyperkänslig och känner av varje nyans, hon känner sig extremt ensam i Ellens sällskap, fortsätter en källa.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ellen har slutat använda sin ring överhuvudtaget, hon bär den endast i tv och även Portia plockar av den lite till och från. Nu är vännerna rädda att en skilsmässa är på gång.

Paret träffades hösten 2004 och förlovade sig några månader senare och det lär bli en dyr historia för Ellen om paret bryter upp då Forbes rankar  henne på 16:e plats över de kändisar som tjänar mest pengar i USA och lär vara god för 3,1 miljarder svenska kronor efter sina många framgångsrika år som både programledare och skådespelare.

Men nu kan Ellen DeGeneres komma att förlora halva sin förmögenhet till frun Portia  och Hollywood drabbas av ännu en skilsmässa.

FOTO: Stella

Annons