TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ellen Bergström hyllas efter ärliga inlägget om svåra tiden: ”Bästa jag läst”

02 maj, 2018 
Ellen Bergström hyllas efter ärliga inlägget
Ellen Bergström talar ut om en tuff tid i hennes liv präglat av ångest i ett inlägg på Instagram, och bland kommentarerna hyllas hon av sina följare.
Annons

Ellen Bergström, 28, har tidigare varit öppen med att hon drabbats av ångest, och att hon har år bakom sig som hon beskrivit som tunga. Bland annat har hennes privatliv kantats med relationer som inte varit som hon önskat. Nu skriver hon ärligt och öppet om den tuffa tiden i ett inlägg på sin Instagram.

För drygt ett år sedan fick jag sjuk ångest efter att ha umgåtts med människor, på kvällen låg jag och gick igenom vad jag sagt och gjort. Pratade jag bara om mig själv? Tog hen illa upp när jag sa så, kanske måste skicka ett sms och be om ursäkt?”, skriver hon och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mest var jag livrädd för att vara den som bara pratade om mig själv. Att vara ego. Grejen var ju att jag BEHÖVDE vara ego då, jag var utmattad och sönderstressad, jag hade ingen energi till något annat.”

Till sist passar hon på att hylla sin nya kärlek, Niclas Lij, 32, och den relationen som de två har ihop idag.

Annons

Nu mår jag bättre än vad jag gjort på länge, mycket på grund av att jag tackar nej till jobb och tillåter mig att slappa, men mycket också för att jag äntligen(!) har en sund kärleksrelation”, avslutar hon.

Bland kommentarerna i kommentarsfältet hyllas Ellen Bergström av sina följare.

”Asså detta är det bästa jag läst och får sån kraft av dig, du är bäst”, skriver en.

”Heja dig! Så bra att du är öppen med det för då blir det förhoppningsvis lättare för andra i samma eller liknande situationer”, skriver en annan.

”Jag blir så enormt imponerad av dig att du delar med dig av sånt här, inte bara som offentlig person utan som människa, det kan vara svårt för vem som helst att prata om men du gör det ändå. Det känns skönt att veta att man inte är ensam fast än att man tror det ibland. Du verkar vara en så fin och härlig tjej och du inspirerar så mycket! Stort tack till dig och det glädjer mig så att du är på rätt spår igen och mår bättre”, skriver ännu en.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons