TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Elisabet Höglund: Därför har jag och Bosse inga barn

14 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Elisabet Höglund och maken Bosse har aldrig skaffat barn, varken tillsammans eller i tidigare relationer. I "Parneviks" berättar nu den kända journalisten och tv-profilen om barnlösheten.
Annons

Elisabet Höglund, 72, var 52 år när hon träffade kärleken i byggjobbaren Bosse Karlsson 1997. Paret gifte sig med varandra bara ett halvår efter det första mötet. Men trots att paret träffades på äldre dagar, så har ingen av dem varit gifta eller haft familjer tidigare. Det berättar Elisabet Höglund i kvällens avsnitt av “Parneviks” på TV3.

– Vi har aldrig varit gifta eller förlovade innan. Och inga barn, varken jag eller Bosse har barn, säger hon till Jesper Parnevik, 52, i programmet när familjelivet kommer på tal.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Elisabet Höglund berättar också i programmet att trots att hon och Bosse är barnlösa, så är det ingenting som de sörjer.

– Vi saknar inte barn. Nu hade ju de varit gamla och hoppats att vi skulle dö, så de skulle ha fått ut sitt arv i så fall. Det är inte så kul, säger hon i “Parneviks” och skrattar.

Elisabet Höglund och Jesper Parnevik. Foto: TV3

“Parneviks” sänds 20.00 på tisdagar på TV3.

Foto: IBL, TV3

Annons