TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Elisa Lindströms barnbesked – 4 månader efter förlossningen

04 jun, 2019 
AvStina Dahlgren
Elisa lindström kramar om maken Markus Frykén
Elisa Lindström är nybliven mamma. Nu har den första tiden med dottern Irma fått henne och maken Markus Frykén att bli sugna på fler barn.
Annons
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningenBrand logo
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

Dansbandsstjärnan Elisa Lindström, 28, har vi sett i både TV4:s Let’s dance och i SVT:s Det stora racet. Den senaste tiden har hon dock dragit sig undan rampljuset, för i februari blev hon och maken Markus Frykén föräldrar till lilla Irma.

Hon är äntligen här – vår stora kärlek! Allt har gått så bra och vi alla mår fantastiskt”, skrev Elisa Lindström i ett inlägg på Instagram när hon delade den första bilden på dottern.

Så avslöjade Elisa Lindström att hon var gravid

Det var i slutet av september förra året som Elisa Lindström delade med sig av den glada nyheten att hon väntade barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ett litet liv växer där! Förundrade, förväntansfulla och lyckliga”, skrev hon på Instagram med en bild där hon, iklädd en rosa kostym, pekade på sin mage.

Elisa Lindström står i rosa kavaj och pekar på sin mage
Här avslöjade Elisa Lindström sin graviditet.

Sedan dess har dansbandssångerskan svävat på moln. Både graviditeten och förlossningen gick bra och allt verkar ha gått spikrakt uppåt.

Annons

– Att få lära känna henne, det är magiskt. Hon är fantastisk, väldigt nyfiken, glad, nöjd, säger Elisa Lindström när Hänt träffar henne på finalen av Let’s dance.

Hon är fortfarande mammaledig, men har hunnit med att skriva en hel del låtar under tiden hon har gått hemma med dottern. I sommar börjar hon så småningom ge sig ut på spelningar och säger att publiken då kan komma att få höra nya låtar inspirerade av lilla Irma.

– Det har kommit många låtar till henne faktiskt, säger Elisa Lindström.

Elisa Lindström och maken Markus Frykén vill ha fler barn

Hon berättar att livet som mamma har varit svårt att förbereda sig inför. Hon hade ingen aning om vad som väntade henne, men i slutändan blev allt ännu bättre än vad hon hade kunnat tro.

– Den har varit fantastisk. Att få lära känna henne, de är magiskt, säger Elisa Lindström och fortsätter:

– Allt har gått så bra och hon mår jättebra. Vi bara njuter.

Annons

Och lyckan som Irma har givit henne och maken har fått dem att bli sugna på fler barn. I alla fall längre fram.

– För nu är det bra, nu vill vi njuta av henne. Men vi vill absolut ha fler barn. Vi vill att hon ska ha ett syskon.

Elisa Lindström pussar maken Markus Frykén på kinden
Elisa Lindström och maken Markus Frykén vill gärna ha fler barn i framtiden.

Så träffades Markus Frykén och Elisa Lindström

Elisa Lindström och maken Markus Frykén förlovade sig i januari 2016. De var på en resa i Thailand när Markus gick ned på knä och ställde den stora frågan. Exakt hur frieriet gick till har Elisa dock inte velat avslöja.

– Det är lite hemligt. Det var lugnt och skönt. Vi var ensamma. Inget stort utan bara vi två, berättade Elisa Lindström när hon deltog i Let’s dance 2016 där hon också tog hem segern.

Men Elisa Lindström och Markus Frykén träffades långt innan dess, redan när de gick i gymnasiet. Det blev inte någon kärlek vid första ögonkastet, utan de hann vara vänner i tre år innan gnistan tändes och de blev ett par.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons