ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindströms ord om Casper Janebrinks flickvän Therese Andersson

03 okt, 2023 
Casper, Therese och Elisa
Casper Janebrink och Therese Andersson var på premiären av De e det här vi kallar kärlek, en show där Elisa Lindström har huvudrollen.
I en intervju med Hänt delar nu Elisa med sig av några ord om kvällen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”Brand logo
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”

Elisa Lindström, 32, är dansbandsdrottning som tagit det svenska folket med storm. De senaste åren har vi sett henne i alla möjliga produktioner men just nu är det stora fokuset showen De e det här vi kallar kärlek.

Elisa Lindströms stora lycka efter succé-premiären

När Hänt når henne har premiären just gått av stapeln. Schlager-showen drog till sig en stor publik under premiären och har hittills fått ordentligt med fina recensioner.

– Jag har precis kommit hem från Malmö här, jag pendlar ju lite. Det är lite vilodagar här nu. Det funkar fint. Jag har varit där i sex veckor egentligen innan vi hade premiär förra helgen. Så jag har i princip bott där på heltid. Nu kommer jag pendla ner på helgerna, men det funkar bra, säger Elisa till Hänt.

Annons

Elisa Lindströms första ord om Casper Janebrinks flickvän Therese

Under premiären var det minst sagt kändistätt. Bland annat dök alla medlemmarna i Arvingarna upp.

– Det var väldigt kul att Arvingarna var där, det var väldigt speciellt på slutet där vi har ett medley där vi sjunger Elouise. Att de då stod där framför oss och sjöng med i den var väldigt fint, säger Elisa.

Hade du träffat Caspers flickvän tidigare?

– Nej det hade jag nog inte. De ser lyckliga ut tycker jag, fast jag träffade inte henne här nu heller kom jag på. Det var så mycket folk men jag träffade de andra. Det var vimligt men jag har inte träffat henne faktiskt.

Casper Janebrink, 53, och flickvännen Therese Andersson, 35, stålade på röda mattan. På senaste har paret dykt upp på flertal premiärer.

Någon som också var på plats under premiären var Lasse Holm, 79, som är en av skaparna av showen Elisa spelar i. I en intervju med Hänt har han berättat om glädjen över kvällen.

– Det var magiskt, 700 pers stod upp och jublade. Det blev bättre än jag någonsin hade kunnat drömma om. Det var många av mina kollegor, bekanta samt familj på plats, en otroligt fin kväll.

FOTO: TT

Annons