elisa lindström

Elisa Lindströms ord om Bianca Ingrosso: ”Det fanns en viss konkurrens”

Bianca Ingrosso och Elisa

Elisa Lindström och Bianca Ingrosso har ett förflutet.
Nu berättar dansbandsstjärnan om tiden då hon och Bianca var största konkurenter.
– Folk gärna ville lyfta att det var en catfight men det var det verkligen inte, säger Elisa till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”
0:40

Efter reklamen: Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”

(0:40)

Slå på ljud

Elisa Lindström, 31, är dansbandsdrottningen som slog igenom med sitt band Elisas. Under årens gång har vi sett henne tävla i alla möjliga program som Körslaget, Stjärnornas stjärna och Let's dance.

I det sistnämnda kammade Elisa hem hela tävlingen år 2016, detta efter att mött Bianca Ingrosso, 28, i finalen. I en ny intervju med Hänt berättar nu Elisa om hur hon minns Let's dance-tiden.

– Man får väldigt speciell relation med varandra när man är med i Let's dance. Även med sina konkurrenter för att man har gått igenom samma sak. Det är alltid varmt när man träffas, säger hon till Hänt.

Elisa Linström om konkurrensen med Bianca Ingrosso: ”Hon var så fin”

Det visar sig att de konkurrerande finalisterna, Elisa och Bianca, har en fin relation idag, vilket de även hade under tiden de tävlade tillsammans.

– Vi stötte på varandra på någon restaurang någon gång när jag bodde i Stockholm. Det var riktig mycket värme och det vi mindes var att det var så fint att det aldrig fanns... Eller det är klart att det fanns en viss konkurrens inför finalen för vi båda ville så gärna vara i final men det var som att folk gärna ville lyfta att det var en catfight men det var det verkligen inte. Jag minns när vi stod där och väntade på resultatet att vi höll varandra i handen, säger Elisa och fortsätter:

– Vi kunde stötta varandra och jag tror också att vi peppade varandra till att bli mycket bättre för vi hade någon på samma nivå som man kunde jämföra sig med lite och tagga till med. Hon var så fin efter finalen, hon var så stöttande och varm.

Elisa Lindströms stora lycka över vinsten: ”Jag fattade inte vad som hände"

Trots att det gått hela sju år sedan Elisa medverkade i danstävlingen så kan hon fortsatt inte förstå att hon vann.

– Jag trodde nog inte att jag skulle vinna. För när vi var i studion, vilket är det enda man får intrycket av då. Hon är ju uppvuxen i den världen och hade så många där som hejade på henne. Medan min publik va mer ute i landet, jag var så chockad att jag vann. I studion kändes det som att hon var favoriten. Jag fattade inte vad som hände. Jag är jättetacksam för det vackra föremålet jag fick men att vinna eller komma tvåa, vi vann lika mycket på det upplevelse-mässigt.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN