TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Elisa Lindström och pojkvännen glada att de lämnade lantlivet för Stockholm: "Verkligen skillnad"

31 jul, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Elisa Lindström och Magnus Frykén har flyttat till Stockholms innerstad – och de stortrivs. "Det är verkligen skillnad att leva i Stockholm jämfört med Skövde", säger Markus.
Annons

Elisa Lindström, 24, och hennes band Elisa’s har haft ett par otroligt framgångsrika år sedan de tog hem vinsten i SVTs “Dansbandskampen” 2010. Efter segertåget följde utmärkelser som Årets sångerska på Guldklaven 2011, 2012 och 2014 och Elisa var även nominerad i år. 2013 vann hon TV4s “Körslaget” och året därpå tävlade hon i Melodifestivalen.

Bandet uppträdde inför ett fullsatt Grönlandsparken under Dansbandsveckan tidigare i sommar.

– Det är så himla kul att vara här, ropar Elisa från scen och river av ett par låtar.

Elisa’s med publiken under Dansbandsveckan i Malung. Foto: Malin Bondeson

Efteråt ringlar sig kön lång för att få köpa signerade skivor och ta selfies med sångerskan.

Att gå från att vara en uppstickare till ett etablerat band på så kort tid har snabbt gett Elisa’s lika många spelningar som andra erkända dansband. Vilket har lett till att de nu valt att skära ner antalet framträdanden till cirka 100 per år för att på så sätt få tid till egna sidoprojekt.

“Vi försöker separera det professionella från det privata. Det skulle inte vara så kul för resten av bandet om vi inte gjorde det”, säger Markus. Foto: Malin Bondeson

Samtidigt har Elisa och pojkvännen Markus Frykén, 24, gitarrist i bandet, tagit ännu ett betydelsefullt steg i tillvaron. I slutet av förra året lämnade de hemstaden Skövde för att bosätta sig i Stockholm. Sedan september huserar de i en 50 kvadrat stor lägenhet i hippa området Sibirien i stadsdelen Vasastan.

Annons

– Vi trivs jättebra! Det är lättare att vara ledig på vardagarna i Stockholm, säger Elisa till tidningen Hänt i Veckan.

Sommarmånaderna samt vår- och hösthelgerna är högsäsong för dansbanden. Just därför blir det viktigt att fylla vardagarna med andra aktiviteter.

– Vi har precis få i ordning allt nu. Det är verkligen skillnad att leva i Stockholm jämfört med Skövde. Vill man ut och äta finns betydligt fler ställen att välja mellan. Det är också närmare till skivbolag och låtskrivare, tillägger Markus.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons