LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elisa Lindström lämnar pojkvännens gård – byter liv: ”Jag har längtat”

17 jun, 2024 
Snart ger sig Elisa Lindström ut på Diggiloo-turné.
Inför sin fullspäckade sommar letar sångerskan nu efter ett nytt boende – i form av en husvagn!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

De ska kändisarna göra på midsommarBrand logo
De ska kändisarna göra på midsommar

Sångerskan Elisa Lindström, 33, och kärleken Gustav håller i skrivande stund på att renovera sitt framtida boende. Det är nämligen Gustavs sekelskiftesgård med anor från 1600-talet, som ligger strax utanför Töreboda där Elisa växte upp.

Men mitt i renoveringarna ska Elisa bege sig ut på vägarna, då sommaren bjuder på Diggiloo-turné.

Därför letar Elisa Lindström efter en husvagn

Det är den 4 juli som turnén kickar igång och håller på enda fram till den 24 augusti. Under dessa veckor planerar Elisa att införskaffa sig en husvagn eller en husbil som hon kan bo i. Likt en minisemester, menar sångerskan.

I en intervju med Expressen Söndag berättar Elisa:

– Ett barndomsminne är att jag fick följa med morfar och mormor i deras husvagn och åka runt i Sommarsverige. Vi ställde den vid en badstrand eller åkte på draggspelsstämma. Vi var inte så långt borta och husvagnen kunde till och med stå uppställd i deras trädgård. Grejen var att sova i den. Det var spännande, trångt och mysigt.

Elisa Lindström om känslorna inför Diggiloo

När Hänt pratar med Elisa inför turnén berättar hon vidare.

Annons

Varför valde du att tacka ja till Diggiloo?

– Nej men det var självklart att tacka ja till Diggiloo. Det var verkligen något man drömt om att få göra, för alla ens kollegor säger att det är väldigt väldigt roligt. Så det känns väldigt fint att jag fick frågan i år.

Hur blir det med semestern?

– Nej men alltså jag har längtat efter att vara ute på en stor sommarturné. Jag körde ju stenhårt somrarna när jag slog igenom med dansbandet, så jag hade ju inte semester då heller, säger hon och fortsätter:

– Och jag har verkligen längtat efter att få vara ute på vägarna på en stor turné och tillsammans med andra leva det där ”turnélivet”. Är det någon gång man ska turnera så är det ju på sommaren, för då får man ju se allt vackert.

FOTO: Johan Nilsson/TT / Maja Suslin/TT

Annons