LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elisa Lindström har hittat sina storstadspärlor: "Det är som vårt andra vardagsrum"

29 feb, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Elisa Lindström och sambon Magnus Frykén har gjort Stockholm till sitt. Nu summerar "Let's Dance"-aktuella sångerskan året i huvudstaden.
Annons

Från Skövde till Stockholm. Det var det steget dansbandsångerskan Elisa Lindström, 24, och kärleken tillika Elisa’s-gitarristen Magnus Frykén, 25, bestämde sig för att ta i slutet av 2014.

Sedan dess har de huserat i en 50 kvadrat stor lägenhet i hippa området Sibirien i stadsdelen Vasastan. Och skillnaderna mellan livet i en mindre stad jämfört med storstaden är många.

Elisa Lindström och Magnus Frykén gillar storstadspulsen.
Elisa Lindström och Magnus Frykén gillar storstadspulsen.

– Vi har nära till studion och vi går på en del spelningar privat. Sen har vi hittat några favoritställen. Bland annat vår italienska kvarterskrog som vi gillar mycket och som är lite som vårt andra vardagsrum, berättar Elisa Lindström för Hänt.

Annons

Vi träffar henne på Grammisgalan dit hon är inbjuden för att dela ut pris till Årets Dansband. För tillfället har hennes Elisa’s uppehåll för att medlemmarna ska kunna ägna sig åt egna projekt.

I artistens fall har det lett till programledarjobb med Thomas Deutgen, 42, i TV4s “Tack för dansen” som gick i höstas och fick fina tittarsiffror. Den 11 mars snörar Elisa Lindström på sig skorna och ger sig in i nästa utmaning; som tävlande i “Let’s Dance”.

– Jag känner mig som en nybörjare i pardans, men jag över hårt. Jag är en riktig tävlingsmänniska.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons