LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elin Nordegren tvingas skydda sonen efter skilsmässan från Tiger Woods

07 mar, 2024 
AvLotta Karinsdotter
Elin Nordegrens relation med Tiger Woods blev rejält uppmärksammad.
Nu måste hon skydda sonen efter en viss händelse...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippetBrand logo
Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippet

Under äktenskapet fick de barnen Charlie, 15, och Sam, 16, och den förstnämnda går nu i sin fars fotspår och elitsatsar på golfen! Men nu tvingas Elin Nordegren att skydda sonen Charlie Woods efter kaosartade scener!

50 personer följde sonen Charlie

Det var här om veckan som Elin kom med som stöd, när sonen Charlie försökte kvala sig in i PGA-touren Cognizant Classic i Lost Lake Golf Club i Florida. Då blev det ett stort pådrag när han var ute på golfbanan, rapporterar The Palm Beach Post. Orsaken: alla ville få en glimt av kändissonen!

Annons

Det var till att börja med drygt 50 personer som följde 15-åringen runt banan. Därtill ville den nyfikna publiken komma allt närmare Charlie, även om det bröt mot reglerna. Som tur är hade den unge golfstjärnan med sig två vakter, som lyckades hålla kaoset borta!

Flera i publiken närmade sig Charlie och fick motas bort. En kvinna uppges ha blivit rosenrasande när vakterna nekade henne att träffa honom. Enligt den amerikanska tidningen ska kvinnan ha haft Tiger Woods bok med sig, som hon ville att sonen skulle signera.

”Min relation till Tiger är inriktad på barnen”

Att Elin Nordegren hamnade mitt i händelsernas centrum hör numera till ovanligheterna. Idag lever svenskan i ett lyckligt äktenskap med det amerikanska forna fotbollsproffset Jordan Cameron, 35, som hon har två barn med.

Sedan flera år tillbaka arbetar hon som samtalsterapeut och håller sig utanför rampljuset. Tiden läker alla sår, som det heter, och numera har Elin och Tiger Woods en god relation – för barnens skull.

– Min relation till Tiger är inriktad på barnen, det går riktigt bra, och jag är så glad för det. Han är en fantastisk pappa, sa Elin till People 2014.

FOTO: HANS DERYK/TT / MEGA/TT

Annons