LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönen visar upp bilder från bröllopet: ”Grattis till oss”

09 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Träningsprofilen Elin Härkönen har en grå tröja.
Efter uppbrottet från Paolo Roberto visar nu Elin Härkönen upp den stora lyckan.
Nu delar hon bröllopsbilder på sin Instagram.
– Vår lilla familj, säger Elin.
Annons
Elin Härkönens ord om förhållandet: ”Väldigt svårt”Brand logo
Elin Härkönens ord om förhållandet: ”Väldigt svårt”

Efter uppbrottet från Paolo Roberto, 53, har träningsprofilen Elin Härkönen, 27, hittat kärleken igen.

För drygt ett år sedan avslöjade Elin att den nya kärleken är Anthony Yigit, 30. Paret träffades under inspelningen av Elitstyrkans hemligheter, efter programmet umgicks de intensivt och på vägen började kärleken växa fram.

Elin Härkönen och Anthony Yigits barnbesked

Idag bor paret på olika platser i världen, Anthony har flyttat till USA för att satsa på boxningen och Elin bor kvar hemma i Sverige.

På hemmaplan jobbar Elin med sina sociala medier och håller på att skriva på sin nya bok. Men förhoppningsvis kommer paret i framtiden att bo tillsammans och de har tidigare berättat om deras framtidsplaner och längtan efter att skapa familj.

I en video på deras gemensam Youtube-kanal svarar de på frågan om de vill ha barn och då avslöjar de sina framtidsplaner.

– 15 barn!, utbrister Anthony varpå Elin snabbt svarar:

Annons

– Better start now!

Hon fortsätter:

– Jag har faktiskt aldrig trott att jag vill ha barn men så träffade jag dig och jag har fått en helt annan syn på det. Att det är det livet handlar om, att skapa sin egna familj och så.

Bröllopsbilderna – Elin visar upp lyckan: ”Grattis till oss”

På Instagram delar nu Elin ett par söta bilder från en speciell bröllopsdag. På bilderna syns Elin och hennes syster stå bakom ett träd och kika på sin föräldrar. I inlägget gratulerar hon inte bara sina föräldrar som firar 23 år som gifta utan hela familjen.

”23 årig bröllopsdag. Ja, för när jag var fem år så gifte VI oss. Inte bara mamma och pappa, utan hela familjen.”, skriver Elin i inlägget och fortsätter:

”Det är ett av de starkaste minnena jag har av vår lilla familj. Den lilla i jämförelse med många andra, men oj så starka. Så stark att även om en av oss inte längre finns här bland oss, så känns det ändå så på något sätt. Grattis på bröllopsdagen till oss. Jag älskar Er mest av allt”, avslutar hon.

I kommentarsfältet är det många som skickar sina gratulationer och även Elins pojkvännen Anthony kommenterar de gulliga bilderna.

Asså NEJ vad fint!!!”, skriver han i kommentarsfältet.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, TV4

Annons