ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönen slår tillbaka efter påståendet om exet Paolo Roberto

19 feb, 2022 
Paolo och Elin
Elin Härkönen är aktuell med ny bok och har de senaste åren synts i flera olika sammanhang.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om pojkvännen Anthonys flytt, hatet på sociala medier och om påståendet om exet Paolo Roberto.
– Till slut vill man bara sätta ner foten, säger hon till Hänt.
Annons
TV: Elin Härkönen tvingas till sjukhus efter otäcka olyckan – se klippet härBrand logo
TV: Elin Härkönen tvingas till sjukhus efter otäcka olyckan – se klippet här

Träningsprofilen Elin Härkönen är mitt uppe i en förändring i livet med sin pojkvän tillika proffsboxaren Anthony Yigit. Han har flyttat till USA för att satsa på boxningen medan Elin blev kvar hemma i Sverige. Samtidigt arbetar hon med sina sociala medier och är mitt uppe i skrivandet av sin nya bok.

Elin var tidigare tillsammans med Paolo Roberto och fick nyligen en spydig kommentar om att hon ”inte vore något utan honom”. Hon skrev då ett genialiskt svar tillbaka, något Hänt skrivit om tidigare.

I en ny intervju med Hänt berättar Elin Härkönen nu om pojkvännens flytt och hur det är att få kommentarer om tidigare relationen.

Elin Härkönens omställning – pojkvännen flyttar till USA

När Hänt når Elin på telefon är hon glad trots att den senaste tiden har varit omtumlande.

Annons

Hur mår du och vad händer i ditt liv?

– Jag mår väldigt bra nu. Men det har varit lite omtumlande senaste tiden, mycket har hänt. Anthony och jag hade en plan att åka till Miami tillsammans, säger Elin och fortsätter:

– Han ska göra en sista satsning. Han är ju proffsboxare och trodde han var klar, men sedan saknade han det så mycket och kände att han har mycket mer att ge.

Elin med pojkvännen
Elin med pojkvännen, de träffades under inspelningen av Elitstyrkans hemligheter.

Elin Härkönen om hatet – röt ifrån om påståendet om exet

Elin är idag en stor influencer med hundratusen följare på Instagram. Hon beröms ofta för sin positivitet och är uppskattad av många. Men trots detta får hon utstå en hel del hat.

Annons

– Det är väl baksidan med att jobba med sociala medier och att växa med sina plattformar. Alla kommer inte älska det du gör. Många är väldigt duktiga på att kasta ur sig hat. Man får lära sig att hantera det, men jag har ju fått väldigt mycket hat genom åren. Det är dock mest kärlek, säger Elin.

Nyligen fick hon en kommentar om exet Paolo Roberto som var nedlåtande. ”Vem hade du varit utan Paolo”, löd kommentaren.

Du svarade en av dina följare väldigt starkt tillbaka om ditt ex Paolo, hur är det att få frågor och påståenden på det sättet?

– Till slut vill man bara sätta ner foten och bara ”men på riktigt?”. Det är klart jag har gjort så mycket själv. Och då kände jag bara att jag skriver så, sedan blev han tyst och tog bort kommentaren, säger hon och tillägger:

– Det är klart att det inte är kul att få sådana kommentar. Jag hoppas alla förstår att jag har kämpat hårt för att nå där jag är idag.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons