StarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruck
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönen ryter ifrån efter gravidryktet – nu talar hon ut: ”Provocerad”

20 sep, 2022 
Felicia Hovryd
Träningsprofilen Elin Härkönen har en röd topp.
Elin Härkönen och Anthony Yigit har varit tillsammans i ett år.
Nu ryter hon ifrån efter följarnas frågor om gravidryktet.
– Sårar jättemycket, säger Elin i Hänts Starstruck.
Annons
Avsnitt 1 av StarstuckBrand logo
Avsnitt 1 av Starstuck

Hänts egna program Starstruck bjuder in kändisar till att diskutera de senaste snackisarna i nöjesvärlden. I varje avsnitt gästas programmet av en panel som är ett gäng kända svenska profiler.

Programmet har fyra segment – Under press, Vad har HÄNT?, Google säger... och Då blev jag Starstruck. Den gästande panelen genomför alla segmenten i varje avsnitt och det bjuder på en hel del skratt!

I premiären av Starstruck gästas programmet av träningsprofilen Elin Härkönen, 28, och kändispolisen Martin Melin, 55.

Elin Härkönens ord om barnplanerna

Under segmentet Google säger... ska panelen svara på sånt som folk har googlat på om gästerna.

Google säger... är alltså de mest googlade påståendena om er. Jag börjar med dig Elin, den första är Elin Härkönen gravid?, säger Hänts reporter Ebba Dahlman.

Annons

– Va? Nej, det är jag inte vad jag vet, säger Elin och skrattar.

Elin avslöjade i somras förra året att hon hittat kärleken igen efter uppbrottet från Paolo Roberto, 53, denna gången i Anthony Yigit, 30, som hon lärde känna under inspelningen av Elitstyrkans hemligheter.

Trots att paret bott på olika platser under en tid, Elin i Sverige och Anthony i USA, har det inte stoppat turturduvorna från att göra planer inför framtiden. I en video på deras gemensamma Youtube-kanal svarade paret på frågan om de vill ha barn i framtiden.

– 15 barn!, säger Anthony.

– Better start now!, svarar Elin och fortsätter:

– Jag har faktiskt aldrig trott att jag vill ha barn men så träffade jag dig och jag har fått en helt annan syn på det. Att det är det livet handlar om, att skapa sin egna familj och så.

Ryter ifrån efter följarnas frågorna om gravidryktet

I Starstruck berättar Elin att hon ofta får kommentarer om gravidrykten på sina sociala medier och hon tycker att det är respektlöst av följarna att fråga.

Annons

– Nej, men det där är faktiskt väldigt intressant för att jag pratar om det en del på Instagram nu senaste tiden. För en gång i månaden så blir kvinnor kanske lite svullna kring magen och jag får så mycket meddelanden på min DM på Instagram, säger Elin i Starstruck och fortsätter:

– Och jag blir så provocerad för tänk någon som kanske inte kan få barn eller någon som har fått missfall så kan det såra jättemycket, eller någon med ätstörningar vad vet jag. Nu är det så att jag inte tar åt mig för att jag vet att nästa vecka så ser jag ut som vanligt igen. Nej, det är en lite känslig fråga.

FOTO: Hänt/Starstruck, Johan Jeppsson/TT

Annons