ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elin Härkönen har förlovat sig – första bilden på ringen

22 jan, 2023 
André Färnsveden
Jonna Lawaetz
Elin Härkönen och fästmannen Anthony Yigit
Elin Härkönen var tidigare tillsammans med Paolo Roberto.
Men efter uppbrottet hittade hon kärleken på nytt.
Och nu verkar det som att paret har tagit nästa steg!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elin Härkönens barnbesked – vändningen: ”Inte velat ha barn tidigare”Brand logo
Elin Härkönens barnbesked – vändningen: ”Inte velat ha barn tidigare”

Elin Härkönen, 28, och programledaren Paolo Roberto, 53, blev ett par under 2019. De delade ett stort gemensamt intresse – nämligen träning. Men efter skandalen kring Paolo Roberto gjorde paret slut. Ett par månader efter uppbrottet med Paolo fann Elin kärleken igen.

Elin fann kärleken i proffsboxaren Anthony Yigit

2021 hittade Elin kärleken på nytt i proffsboxaren Anthony Yigit, 31. Paret hittade till varandra under inspelningen av programmet Elitstyrkans hemligheter. De började umgås mer intensivt efter serien och kärleken började blomstra.

Även Elin och Anthony delar sitt brinnande intresse för träningen. Anthony är nämligen proffsboxare och dessutom är han väldigt skicklig i sin gren. 2012 gjorde han sin OS-debut när han deltog i Sommar-OS år 2012 som gick av stapeln i London, Storbritannien.

Annons

2019 tog Anthony en paus med boxningen men två år senare var han tillbaka i ringen och 2021 var det dags igen. I en intervju med Aftonbladet berättade han dock att det inte blir en långvarig comeback, då han drömmar om att byta bana helt

– Jag kan inte längre satsa hundra procent på att bli världsmästare. Jag måste göra annat. Jag har boxats halva mitt liv. Det var dags att göra något annat. Vinner jag den här matchen håller jag i gång satsningen så att jag efter skådespelarutbildningen kan göra en sista satsning mot världsmästartiteln, har Anthony tidigare sagt till Aftonbladet.

– Jag har alltid tyckt att skådespeleri är kul men har också alltid tänkt att jag inte kan bli skådespelare för att jag är elitidrottare.

Strax därefter påbörjade han en tvåårig skådespelarutbildning på den prestigefyllda teaterskolan Calle Flygare.

Elin Härkönen förlovad med kärleken – visar upp ringen

Efter snart två år som par har Elin och Anthony tagit ett nytt steg i relationen. Elin delar nämligen en bild på Instagram där paret håller hand och en diamantring glimmar på Elins vänstra ringfinger. Hon berättar att förlovningen ägde rum dagen innan hon publicerade bilden.

”Det hände en sak igår…”, skriver Elin på Instagram.

Kommentarsfältet fylls av röda hjärtan och hjärtliga grattishälsningar till det nyförlovade paret.

När Hänt når Elin berättar hon om lyckan med fästmannen.

Vi svävar på moln och njuter av varandras sällskap”, skriver hon i ett privat meddelande till Hänt.

Grattis till förlovningen!

FOTO: TT

Annons