TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Elin Härkönen försvinner – egna orden om långa tystnaden

29 sep, 2020 
Elin Härkönen
Elin Härkönen har ett par turbulenta månader bakom sig.
Nu försvinner hon från sociala medier en tid framöver, ett beslut hon berättar om i ett inlägg på sin blogg.
– Känns nästan som den största utmaningen, skriver Elin.
Annons
Känd tv-profil gripen i sexköpsrazzia – polisen om insatsenBrand logo
Känd tv-profil gripen i sexköpsrazzia – polisen om insatsen

Träningsprofilen Elin Härkönen, 26, delar ofta med sig av inspirerande texter och inlägg, både på sin blogg och sitt Instagram-konto. Hon brinner för hälsa och välmående och vill hjälpa andra människor med att fokusera på det positiva i vardagen.

Trots att det nästan alltid är en glad Elin som följarna möts av har hennes liv inte varit en dans på rosor det senaste året. I maj uppdagades det att hennes dåvarande sambo Paolo Roberto, 51, gjort sig skyldig till sexköp och nyheten kom som en chock för Elin.

– Jag tror att jag gick ut och sprang, grät, skrek, skrattade, lät känslorna komma, har Elin tidigare berättat i podcasten Assefa Schlingmann efter att ha fått en fråga om hur hon reagerade på informationen.

Paolo Roberto och Elins relation idag

Till en början tog Elin Härkönen starkt avstånd från Paolo, men med tiden verkar det som att stämningen mellan dem har blivit bättre. De har exempelvis börjat följa varandra på Instagram igen och Paolo Roberto har nämt Elin i sitt kommentarsfält vid ett par tillfällen.

Annons

I augusti var Elin och Paolo gäster på samma bröllop. De la då båda ut bilder från vigseln och av dessa att döma satt de nära varandra i kyrkan.

Hur Elin och Paolos relation till varandra ser ut idag är dock oklar. Ingen av dem har någonsin bekräftat ett uppbrott eller återförening och verkar vilja hålla sin relationsstatus för sig själva.

Elin Härkönens egna ord om pausen

De senaste veckorna har Elin Härkönen hintat om att hon har ett nytt stort projekt på gång. Hon har dock varit väldigt kryptisk kring vad det är hon har i kikaren. Träningsprofilen är inte redo att avslöja detta än och de kommande dagarna kommer hennes sociala medier-konton att eka tomt. Nu berättar hon om pausen.

Elin kommer tillbaka redan nästa vecka, och har såklart skickat en sista värmande hälsning till sina fans.

”Ta hand om er nu, så ses vi snart”, skriver Elin Härkönen i sitt senaste inlägg.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT

Annons