TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Elena Belles storbråk med Anna Anka – om förlossningsskadan

25 sep, 2018 
AvAgnethe Alm
Skönhetsbråk mellan Elena Belle och Anna Anka
Stämningen blir hätsk när Hollywoodfruarna Elena Belle och Anna Anka börjar diskutera skönhetsingrepp i Svenska Hollywoodfruar...
Annons

I kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar bjuder Anna Anka, 47, in de andra fruarna till ett bootcamp där de utsätts för tuffa fysiska utmaningar. Men på grund av en operation vägrar Elena Belle, 32, att ta sig an de allra jobbigaste övningarna.

– Efter min förlossning så gick musklerna i min mage sönder, så jag kommer inte kunna vara med på jätteavancerade aktiviteter, säger Elena Belle i programmet.

Efter bootcampet frågar Anna Anka varför Elena Belle inte kunde göra övningarna. Då förklarar Elena att det berodde på hennes magoperation och blir sedan nyfiken på vilka operationer som Anna själv har gjort i livet. Med retsam röst frågar hon vad Anna gjort för skönhetsingrepp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har inte gjort operationer, det har jag inte, säger Anna som svar på Elenas fråga.

Elena ifrågasätter svaret och menar att Anna ser mycket yngre ut nu än när hon var med i programmet för tio år sedan. Hollywoodfrun Sofie Prydz föreslår att det kanske är Anna Ankas lycka som fått henne att föryngras – och Anna håller med. Anna berättar att hon är lyckligare nu än när hon var med i Svenska Hollywoodfruar 2009. Men Elena Belle tror inte på Anna Ankas skönhets-teori…

Annons

– Visst kan man se fräschare ut om man är lycklig versus olycklig, det förstår jag. Men det har gått tio år sedan dess och så mycket lyckligare kan man inte vara att man föryngras. Så nej, alltså någon doktor har varit där och pillat. Minst lite sprutor och fillers har hon gjort, 100 procent, säger Elena Belle i programmet.

Svenska Hollywoodfruar sänds på tisdagar klockan 21.00 på Tv3, Viafree och Viaplay.

Se Elena Belles och Anna Ankas skönhetsbråk här:

FOTO: TV3

Annons