Elena Belles nya familjelycka – efter maken Michael Theannes död

Michael Theanne och Elena Belle

Elena Belle har många tuffa månader bakom sig efter maken Michael Theannes bortgång.
Nu berättar Svenska Hollywoodfruar-profilen om nya familjelyckan.
Slå på ljud

Början av 2020 har varit tuff för den svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 34. Det var i mars som tv-profilen förlorade sin make Michael Theanne. Den känsa musikproducenten avled plötsligt – bara 45 år gammal, då han kollapsat i samband med att han var ute och promenerade med huden nära hemmet i Los Angeles. Michael Theannes liv gick inte att rädda.

Efter maken död har Elena Belle flera gånger öppnat upp sig om sorgen på sociala medier. När orsaken till Michaels död nyligen blev klarlagd berättade hon för Expressen om den fruktansvärda upplevelsen:

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa Elena Belle.

Elene Belles stoppade flyttplaner

Trots att Elenas vänner och familj snabbt slöt upp vid hennes och dottern Luna Theannes, 2, sida efter Michaels död har Elena berättat att hon känner sig otrygg i den stora villan i Los Angeles. Huset som tidigare fungerat som en samlingsplats för den lilla familjen ger idag Elena smärtsamma minnen från det lyckliga livet tillsammans med maken.

Elena har därför berättat att hon planerar att flytta till en lägenhet tillsammans med tvååringen. Men bara någon vecka efter Michaels död gjorde coronaviruset en ovälkommen entré och Los Angeles försattes i karantän. De strikta restriktionerna ledde till att Elena och Luna blev isolerade i huset och drömmarna om en ny bostad fick läggas på is.

Elena Belles insikt om att bo i lägenhet

Nu avslöjar dock Elena att den lilla familjen äntligen har kunnat flytta. Det är i en story på Instagram som Svenska Hollywoodfruar-profilen berättar om den glädjande nyheten.

”Jag har fått många frågor om vi har flyttat eller inte”, skriver Elena och fortsätter:

”Svaret är ja, vi flyttade för två dagar sedan. Och vi älskar det här stället. Det känns väldigt tryggt och mysigt. Jag har aldrig insett att jag faktiskt föredrar att bo i lägenhet”.

Hon lovar även att visa upp det nya boendet så fort hon får lite ordning efter flytten.

SENASTE NYTT!