LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elena Belle ryter ifrån efter lättklädda bilderna: ”Mobbare som föräldrar”

25 nov, 2023 
Elena Belle
Elena Belle brukar ofta vara aktiv på sina sociala medier.
Men efter hennes senaste lättklädda bilder är det många följare som reagerat – något som gjort att Elena nu ryter ifrån.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”Brand logo
Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”

Elena Belle, 38, blev välkänd för svenska folket efter sin medverkan i Svenska hollywoodfruar på TV3. Tillsammans med bland andra Gunilla Persson, 63, Maria Montazami, 56, och Åsa Vesterlund, 48, gjorde hon succé i rutan.

Idag har Elena dottern Luna och är tillsammans med kärleken och proffsdansaren Gleb Savchenko, 40. Ihop lever de sitt bästa liv i USA, något Elena frekvent visar upp på sina sociala medier.

Men ett av hennes senaste inlägg har rört upp mycket känslor och åsikter hos följarna.

Elena Belle visar upp lättklädda bilderna med Gleb Savchenko

I inlägget visar Elena upp bilder på sig själv och Gleb då de närvarade vid en Halloweenfest. På bilderna är paret utklädda, till Super Mario och en prinsessa.

Annons

Elena är klädd i höga klackar med vita knästrumpor, en kort tyllkjol och en matchande topp.

Till inlägget skriver hon:

”Hade en fantastisk tid på Halloween Unruly-festen. Tack för att vi fick komma! Vilken rolig kväll med min Super Mario och jag som var en prinsessa. Igår kväll dök vi upp och det var fantastiskt. Hade jättekul!”

Elena Belle ryter ifrån efter följarnas kommentarer: ”Gleb älskar mina outfits”

I kommentarsfältet är följarna kritiska till bilderna. Flera är upprörda över att Elena valt att vara så lättklädd under högtiden, och några undrar var hennes barn är.

Men följarnas synpunkter får Elena att säga ifrån. I en kommentar under inlägget riktar hon sig till alla de som skrivit negativa påståenden.

”Folk är alldeles för arga i detta flöde. Jag hoppas ni mår bättre, kom ihåg att lycka är ett val. Vi vet alla att människor som sprider negativitet är olyckliga. Glad Halloween allihopa!!!”, skriver hon i en kommentar och fortsätter:

”PS Gleb älskar mina outfits så oroa er inte. Och angående våra barn har de åtminstone inte mobbare som föräldrar. Vi lär dem kärlek och positivitet.”

FOTO: Splash News / Instagram

Annons