Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4-bonden Erik Bäckman visar upp nya kärleken

Bonde-Erik Bonde söker fru kärlek

Erik Bäckman och Linnea Åberg fann varandra i Bonde söker fru 2016, men i april i år gick de skilda vägar. Nu har Erik funnit kärleken på nytt och avslöjar nu vem hon är.

Erik Bäckman, 23, medverkade i Bonde söker fru 2016 och fann där kärleken hos Linnea Åberg, 23. Efter programmet förlovade sig paret och blev sambos i Hälsingland, planer på familj fanns och kärleken verkade spira mellan dem. Men deras kärlekshistoria varade inte så länge och i våras bröt Erik och Linnea upp för gott då parets framtidsplaner och prioriteringar skilde sig åt alldeles för mycket.

– Han vill ha startat sitt liv nu med någon, starta familj och allt. Men jag känner att jag behöver vara ensam och att allt har gått för fort. Det blir bara kaos av allt om vi fortsätter, sa Linnea till Hänt i april.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Och nu kan Erik ha funnit den rätta att dela det liv han vill leva med. Nyligen började spekulationer cirkulera efter att han publicerat en mystisk bild på sig själv i solnedgången med en hemlig tjej vars ansikte var bortklippt. Kort efter bekräftade Erik för Hänt att tjejen på bilden var hans nya kärlek.

– Vi började skriva och sedan gick vi på en dejt och sedan föll vi båda direkt. Det var via Instagram faktiskt. Hon började följa mig och så började jag följa henne och sedan så började vi skriva och ja, så blev det så, säger han till Hänt.

De har varit ett par ett tag och eftersom att de endast är bosatta ett par mil ifrån varandra så är chansen stor att de snart kan bli sambos. Men trots att Erik bekräftat parets relation var han väldigt hemlighetsfull med vem hon var – tills nu.

På sitt Instagram-konto har TV4-bonden nu publicerat en bild tillsammans med den nya kärleken och i kommentarsfältet haglar lyckoönskningar in.

Stort grattis till kärleken Erik!

Magnus, 28 år, köttbonde med skogsproduktion från Älmhult

Henrik, 34 år, skogsbonde från Karlshamn

Marie, 55 år, hästbonde från Kristianstad

Susanna, 27 år, mjölkbonde från Valdermarsvik

Per, 33 år, skogsbonde från Vimmerby

Andreas, 45 år, veterinär och hästbonde från Järna

Simon, 26 år, mjölkbonde från Öland.

LÄS OCKSÅ: TV4-bonden Erik Bäckman avslöjar nya kärleken: ”Föll direkt”

LÄS OCKSÅ:Avslöjandet om TV4-parets kärleksresa – innan Bonde söker fru

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!