TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sofi Fahrman avslöjar till Hänt: Filip är min nya pojkvän

23 dec, 2017 
Hans & Anna Shimoda
LÄS OCKSÅ: Sofi Fahrman: Jag har ensam vårdnad om vår dotter
Annons

Modebloggaren och författaren Sofi Fahrman, 38, separerade förra året från miljardären Nick Zijlstra som hon har dottern Lily, 4, tillsammans med. Paret bodde i Schweiz och levde ett jet set-liv i sus och dus och pendlade mellan världens metropoler.

Plötsligt flyttade Sofi hem till Sverige och Stockholm och separationsryktena började gå. Rykten som visade sig stämma.

Men Sofi lever inte ensam längre. I sin podcast ”Trettio plus trevar” avslöjade hon i veckan att hon dejtar en ”Filip”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag hade ju tänk berätta att jag är kär, man vill bara skrika ut att man är kär och lycklig, men hur fan gör man det här? Det är så många inblandade som man vill respektera och man vill inte säga för mycket men om jag skulle hålla upp en skylt vore det ”To me, you are perfect” till en person och, Filip heter han, säger Sofi Fahrman i podcasten.

Nu kan Hänt avslöja att Sofis perfekta Filip heter Engelbert i efternamn, är 48 år gammal, miljardär och tillhör en av Sveriges rikaste personer.

Annons

När Hänt träffar Sofi på premiären av pjäsen ”Äventyret Aladdin” på Stockholm Waterfront två dagar innan julafton kommer hon med dottern Lily, 4. På direkt fråga avslöjar hon vem som är hennes hemlige pojkvän.

– Det kan ni få. Han heter Filip Engelbert, säger Sofi med ett leende innan hon hastar vidare in i salongen.

Filip startade Blocket-kopian Avito i Ryssland och skapade sig på så sätt sin förmögenhet. Han är även kusin med Oscar Engelbert som äger fastighetsbolaget Oscar Properties. Tillsammans driver de smyckesföretaget Engelbert som grundades av Heribert Engelbert 1920.

FOTO: Ibl

 

Annons