Sofi Fahrman avslöjar till Hänt: Filip är min nya pojkvän

Modebloggaren och författaren Sofi Fahrman, 38, separerade förra året från miljardären Nick Zijlstra som hon har dottern Lily, 4, tillsammans med. Paret bodde i Schweiz och levde ett jet set-liv i sus och dus och pendlade mellan världens metropoler.

Plötsligt flyttade Sofi hem till Sverige och Stockholm och separationsryktena började gå. Rykten som visade sig stämma.

Men Sofi lever inte ensam längre. I sin podcast ”Trettio plus trevar” avslöjade hon i veckan att hon dejtar en ”Filip”.

– Jag hade ju tänk berätta att jag är kär, man vill bara skrika ut att man är kär och lycklig, men hur fan gör man det här? Det är så många inblandade som man vill respektera och man vill inte säga för mycket men om jag skulle hålla upp en skylt vore det ”To me, you are perfect” till en person och, Filip heter han, säger Sofi Fahrman i podcasten.

Nu kan Hänt avslöja att Sofis perfekta Filip heter Engelbert i efternamn, är 48 år gammal, miljardär och tillhör en av Sveriges rikaste personer.

När Hänt träffar Sofi på premiären av pjäsen ”Äventyret Aladdin” på Stockholm Waterfront två dagar innan julafton kommer hon med dottern Lily, 4. På direkt fråga avslöjar hon vem som är hennes hemlige pojkvän.

– Det kan ni få. Han heter Filip Engelbert, säger Sofi med ett leende innan hon hastar vidare in i salongen.

Filip startade Blocket-kopian Avito i Ryssland och skapade sig på så sätt sin förmögenhet. Han är även kusin med Oscar Engelbert som äger fastighetsbolaget Oscar Properties. Tillsammans driver de smyckesföretaget Engelbert som grundades av Heribert Engelbert 1920.

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!