TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter uppbrottet – här återförenas Carola Häggkvist och Jimmy

31 dec, 2019 
Carola Häggkvist och jimmy Källqvist
Under nyårsafton återförenas Carola Häggkvist med ex-pojkvännen Jimmy.
”Jimmy och hans mamma Margareta kom med solen”, skriver hon på Instagram.
Annons
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succénBrand logo
Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succén

Carola Häggkvist, 53, och musikern Jimmy Källqvist, 49, träffades 2014 och blev snabbt därefter ett par. Genom åren har de synts flitigt tillsammans och Carola har flera gånger berättat om sin kärlek till pojkvännen. Men i november berättade artisten att det var slut mellan de båda.

Carola har dock förtydligat att de fortfarande är vänner, vilket de verkar vara då de nu ska fira nyår tillsammans. Tillsammans äger de ett hus i Sydafrika sedan ett par år tillbaka och det är där de kommer att återförenas. Det är i ett inlägg på Instagram som Carola berättar om nyårsplanerna.

Firar med stora delar av familjen

Carola Häggkvist berättade i november för Hänt hur hon skulle fira sin jul.

– Jag har ju redan firat ganska länge men jag kommer att fira med barnen, Amadeus flickvän, hennes mamma och syster och våra svenska vänner nere i Sydafrika där vi ska vara. Vi kommer att åka ner dit efter sista konserten, sa hon då.

Hon förklarade att hon såg framemot resan, men att hon skulle sakna det kalla vädret lite då hon menar att det bidrar till julstämning.

– Men vi får ha på julig musik och laga någon god julrätt så känns det nog ganska bra. Det ska bli härligt att komma dit. Jag längtar, sa hon då.

Även då nämnde hon nyårsplanerna med ex-pojkvännen.

Annons