Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter uppbrottet från Paow – Lance Hedman dejtar artisten

01 jun, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Lance Hedman Graaf och My Malmström
Nu avslöjar Lance Hedman vem som är hans nya flirt efter uppbrottet från Paow. "De är väldigt söta ihop", säger agenten Poppe Linge.
Annons

Lance Hedman, 17, som är son till Magdalena Graaf, 42, och Magnus Hedman, 45, hade tidigare ett stormigt förhållande med bloggaren och influencern Paulina ”Paow” Danielsson, 24, som blev en följetong i pressen i vintras.

Efter flera uppbrott och försoningar så tog det definitivt slut i början av mars.

”Pinsamt. Ja som alla säkert har förstått så är det slut mellan mig och Lance igen. Vårt förhållande är ett skämt. Vi bråkade hela tiden om riktiga skitsaker. Lance är världens finaste människa men att gå in i ett förhållande med någon som är SÅ ung är inte det bästa beslutet jag gjort”, skrev Paulina på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu verkar lyckan dock le igen mot modellen och fightern Lance som fyller 18 år i sommar. Han har nämligen inlett en härlig sommarflirt med är My Malmström, 18, från Norrköping. Hon är sångerska och influencer och har många tusentals följare på sitt Instagramkonto.

Annons

– Vi lärde känna varandra på sociala medier. My frågade om jag ville vara med i en musikvideo. Hon är skön att hänga med. Nu planerar vi dessutom att göra skojiga musikprojekt ihop, förklarar Lance för Hänt.

Agenten Poppe Linge är såklart glad för Lances skull.

– De är väldigt söta ihop, säger han.

My slog igenom för ett år sedan när hon lade upp en video där hon sjunger på sitt rum. Vissa filmer har över 300 000 visningar och nu har My tecknat skivkontrakt. Hon släpper singeln ”Check mate” nu i början av juni och i samma veva ska hon uppträda på den norska Elle-galan.

Här är första bilderna på Lance Hedman och My Malmström:

Foto: Peter Å, Ibl

 

 

 

 

Annons