LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter uppbrottet från Liselott – TV4-bonden Dennis barnbesked med nya flickvännen Amelia

10 okt, 2017 
Malin Ljung
Dennis Andersson från Bonde söker fru med flickvännen Amelia
Dennis Andersson fann inte kärleken i Bonde söker fru, istället gick han skilda vägar med både Annie och Liselott. Men nu visar Linda Lindorff upp hans nya flickvän, och avslöjar att det unga paret redan tänker på barn.
Annons

Dennis Andersson, 23, var en av bönderna som sökte kärleken i Bonde söker fru. Resan till en eventuellt blivande fru blev dock inte spikrak, i programmet valde han förvisso Annie Håkansson över Liselott Jonsson. Men förhållandet med Annie tog slut, och istället blev Dennis och Liselott ett par efter att kamerorna slocknat.

Kärleken blev dock inte långvarig, Dennis och Liselott gjorde slut efter en tid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tyvärr valde vi att fortsätta på våra skilda vägar i livet men jag ångrar inte en enda sekund att jag hörde av mig till henne igen! Hon är värd all respekt och det vill jag att alla ska ha med sig, sa han då.

Men, att hitta kärlek verkar inte vara något problem för Dennis. För innan år 2017 var över hade han funnit kärleken en tredje gång, då i Amelia, 21 som han tidigare var bekant med.

Bonde söker frus programledare Linda Lindorff avslöjar nu att Dennis och Amelia tagit ytterligare ett steg i sin relation, för numer kan de titulera sig sambos.

Annons

“Här är Dennis nya flickvän! Eller ja ny och ny de har ju faktiskt varit ihop ända sedan juldagen men ändå – vi möttes för första gången idag så för mig är hon ändå lite ny”, skriver Linda Lindorff på sin Instagram och fortsätter:

“Amelia heter hon och är en fantastiskt cool, härlig, smart och driven tjej. Ursnygg dessutom. Flyttat in har hon också minsann”.

Anledningen till att Linda Lindorff mötte upp Dennis Andersson och hans flickvän var enligt henne på grund av en julspecial om hur det gått för bönderna efter inspelningen. Men redan nu avslöjar TV4-profilen att det unga paret har en önskan om att utöka familjen.

“Hela deras historia får ni i bondens julspecial där vi pratar om hur de möttes, att de vill bli unga föräldrar och hur det känns att vara sambo”.

Stort lycka till önskar vi på Hänt!

TV4-bonden berättar sanningen om plötsliga avhoppet:

FOTO: TV4, Instagram

Annons