LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter uppbrottet från Adrian – Jasmines första ord om otroheten

04 jul, 2018 
Jasmine Gustafsson berättar om otroheten
Tidigare i år berättade Jasmine Gustafsson att hon och Adrian Montin valt att gå skilda vägar. Nu avslöjar hon nya detaljer om uppbrottet.
Annons

Jasmine Gustafsson slog igenom i dokusåpan Paradise Hotel för några år sedan och har efter det hållit kvar en stor skara fans på sina sociala kanaler. Året därpå gjorde Adrian Montin entre i samma program. När de sedan träffade varandra kort där efter blev de snabbt kära i varandra och Jasmine beskriver att ”ingen av dem kunde slita ögonen från de andre”. Jasmine flyttade ner till Adrian i Göteborg och startade sig ett liv ihop med honom i den för henne nya staden. Men efter tre år tillsammans valde paret att gå skilda vägar tidigare i år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På Jasmines Youtube-kanal berättade hon då om den tråkiga nyheten.

– Jag och Adrian har gjort slut. Jag har velat berätta det här för er nu ett tag men jag har inte orkat, det här hände för cirka en vecka sen och jag har inte riktigt själv vetat hur jag ska smälta det här, säger Jasmine i klippet.

Jasmine har tidigare sagt att Adrian var killen som hon trodde att hon skulle både få barn med och gifta sig med. Men så blev det inte. Jasmine flyttade upp till Stockholm i början av 2018 på grund av att hon kommit in på en make up artist-utbildning och pendlade därför en hel del fram och tillbaka mellan Stockholm och Göteborg för att få tid med både studier och kärlek.

Annons

– Det kändes väldigt dåligt där i slutet av förhållandet. Jag åkte fram och tillbaka från Stockholm till Göteborg och ville verkligen att vi skulle kunna fortsätta att vara tillsammans, men det känns väl kanske inte direkt som att jag fick lika mycket tillbaka om man säger så. Sedan började jag drömma mardrömmar om att han var otrogen, berättar hon nu i podcasten I sanningens namn.

Nu berättar hon för första gången om att hennes dåliga magkänsla inte bara var tomma känslor.

– Min oroliga magkänsla var ju dessvärre befogad. Det kom ju fram efter vi gjorde slut att han varit otrogen mot mig, fortsätter hon.

På sin handled har hon tidigare tatuerat Adrians initialer, men än så länge har hon inga planer på att ta bort den.

FOTO: Ibl, Stella Pictures

Annons