TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Efter uppbrottet – Carola Häggkvists fräcka skämt mot Jimmy

16 dec, 2019 
Carola Häggkvist och jimmy Källqvist
I Så mycket bättre uppmärksammades Carolas fräcka kommentarer.
Nu passar hon på att skämta om sig själv – och drar in ex-pojkvännen Jimmy i det hela.
”Lite bus”, skriver hon på Facebook.
Annons
Carola Häggkvists beslut efter kärleksinviterna: ”Då bryter jag”Brand logo
Carola Häggkvists beslut efter kärleksinviterna: ”Då bryter jag”

I årets Så mycket bättre drog artisten Carola Häggkvist, 53, ett och annat skämt. En del lite mer vågade än andra. Bland annat passade hon på att kläcka en fräck kommentar under ett avsnitt när artisterna ska paddla kanot. Det är när Magnus Uggla, 65, säger att han är rädd för att bli blöt om fötterna, som Melodifestivalen-vinnaren säger att hon hoppas på att få vatten över sig.

– Varför skulle man bli rädd? Jag vill bli blöt, jag är redan blöt, säger hon, och drar tillbaka Danny Saucedo framför kameran när han drar sig undan.

– Det är hett här, på många sätt tänkte jag säga. Det är sommar ju, säger hon i programmet och skrattar.

Carola drar även den lite fräcka frågan om Danny kan ge henne massage vid låret. Det är när hon uppträder på lunchen som hon tar i så pass att hon får kramp i låret, och behöver hjälp med att få baksidan masserat.

– Vem är duktig på att massera, undrar hon och går upp till Danny Saucedo och lyfter upp sin kjol.

Annons

Danny Saucedo masserar då låret lite halvt innan Carola går vidare för att få hjälp av Ebbot Lundberg, 53, som också gör det lite halvdant.

– Det är Carola i ett nötskal, hon tänker inte i sådana banor. Hon vill helt enkelt få låret masserat, säger Magnus Uggla i programmet.

Carolas skämt med exet Jimmy

Nu postar artisten en video på sin offentliga Facebook-sida där hon drar ett skämt om sig själv på scenen under hennes julshow. Hon säger ”jag har lite kramp här i benet” och går fram till sin ex-pojkvän och musikern Jimmy Källqvist, 49, samtidigt som hon drar fram benet mot honom. I videon skojar hon om sin fräcka fråga som uppmärksammades i programmet.

”Lite bus på scen. Jimmy stod närmast till den här gången. Hihi. ”Lite kramp här i benet””, skriver hon och fortsätter:

”Kalium och magnesium tillsammans har fixat mina plötsliga sen sträckningar i benen! Topp”, skriver hon skämtsamt.

FOTO: TT/Cornelia Nordström, TT/Karin Törnblom

Annons