LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter uppbrottet – bonde-Leonoras oväntade dejt

22 dec, 2017 
Lina Arvidsson
Leonora Vilhelmsson förlorade sin kärlek efter avhoppet från "Bonde söker fru". Nu har hon hittat en härlig dejt till QX-galan - i väntan på den rätta.
Annons

Leonora Vilhelmsson, 40, hoppade av “Bonde söker fru” efter att hon träffat kärleken redan innan programmet kommit igång. Sedan fick hon tråkigt nog sitt hjärta krossat då relationen tog slut.

Men Leonora ger inte upp för det. Programledaren Linda Lindorff, 45, skriver på sin blogg att Leonora Vilhelmsson inom en snar framtid kommer att dejta igen.

“Mer på det romantiska planet så finns det en annan också i hennes liv. Nån som betyder nåt och som hon kommer att dejta inom snart framtid. Hur det går återstår att se och nåt som Leonora själv får berätta när det känns rätt. Det jag kan säga nu är i alla fall att Leonora slickar ännu sina sår men hon är glad och stark och har inte stängt sitt hjärta eller tappat tron på kärleken”, skriver Linda Lindorff.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men fram tills detta sker behöver Leonora Vilhelmsson en dejt till QX-galan. Leonora står nämligen på listan över att bli nominerad till Årets homo på QX-galan.

Annons

När Leonora träffade Linda berättade hon att hon var orolig över att behöva gå ensam på galan. Men så kom hon på den perfekta lösningen.

“Det som bekymrade henne lite då var att hon ju nu inte heller hade nån dejt att ta med – men så kom hon på att hon ju kunde fråga mig… Så ja, nu är jag tydligen hennes dejt på QX-galan”, skriver Linda Lindorff.

Linda Lindorff ser fram emot en härlig kväll tillsammans med Leonora Vilhelmsson och misstänker att det blir en kväll att minnas.

“Jag är gladeligen hennes dejt en kväll som denna. Känner jag Leonora rätt så kommer det att bli en händelserik afton”, skriver Linda Lindorff.  

FOTO: Malin Bondesson, IBL

Annons