Efter uppbrottet – bonde-Leonoras oväntade dejt

Leonora Vilhelmsson förlorade sin kärlek efter avhoppet från "Bonde söker fru". Nu har hon hittat en härlig dejt till QX-galan - i väntan på den rätta.

Leonora Vilhelmsson, 40, hoppade av “Bonde söker fru” efter att hon träffat kärleken redan innan programmet kommit igång. Sedan fick hon tråkigt nog sitt hjärta krossat då relationen tog slut.

Men Leonora ger inte upp för det. Programledaren Linda Lindorff, 45, skriver på sin blogg att Leonora Vilhelmsson inom en snar framtid kommer att dejta igen.

“Mer på det romantiska planet så finns det en annan också i hennes liv. Nån som betyder nåt och som hon kommer att dejta inom snart framtid. Hur det går återstår att se och nåt som Leonora själv får berätta när det känns rätt. Det jag kan säga nu är i alla fall att Leonora slickar ännu sina sår men hon är glad och stark och har inte stängt sitt hjärta eller tappat tron på kärleken”, skriver Linda Lindorff.

Men fram tills detta sker behöver Leonora Vilhelmsson en dejt till QX-galan. Leonora står nämligen på listan över att bli nominerad till Årets homo på QX-galan.

När Leonora träffade Linda berättade hon att hon var orolig över att behöva gå ensam på galan. Men så kom hon på den perfekta lösningen.

“Det som bekymrade henne lite då var att hon ju nu inte heller hade nån dejt att ta med – men så kom hon på att hon ju kunde fråga mig… Så ja, nu är jag tydligen hennes dejt på QX-galan”, skriver Linda Lindorff.

Linda Lindorff ser fram emot en härlig kväll tillsammans med Leonora Vilhelmsson och misstänker att det blir en kväll att minnas.

“Jag är gladeligen hennes dejt en kväll som denna. Känner jag Leonora rätt så kommer det att bli en händelserik afton”, skriver Linda Lindorff.  

Programledaren Linda Lindorff.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Leonora Vilhelmsson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Dennis Andersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Erik Ohlsson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Fredrik Leandersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Johan Petersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Jörgen Pettersson.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Therese Tengmark.

Alla deltagare i årets säsong av ”Bonde söker fru”: Wilhelm Nyh.

LÄS OCKSÅ: Därför blev Bonde-Erik dumpad efter programmet – ”Ren hjärtekross”

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet – bonde-Leonoras nya kärleksbesked som TV4 inte visar

FOTO: Malin Bondesson, IBL

SENASTE NYTT!