Efter tv-parets uppbrott – Linn har hittat kärleken

I våras gjorde ”Unga föräldrar”-paret Linn Berg och Tomas Konradsson slut efter fyra år ihop. Men nu har Linn hittat kärleken igen.

I våras gick ”Unga föräldrar”-paret Linn Berg, 18, och Tomas ”Tompa” Konradsson, 24, ut med att de valt att gå skilda vägar. Tillsammans har de dottern Amy, 2, och vi har kunnat följa familjens liv i TV4-serien ända sedan Amy låg i sin mammas mage. I hela fem säsonger har vi sett Linn, Tompa och Amy. Men i den sjätte säsongen ser vi nu bara Linn och Amy. Eller, inte riktigt. Linn har träffat en ny pojkvän.

– Det har blivit dags för mig att presentera min nya pojkvän… Jimmy!, säger Linn glatt i programmet, och fortsätter:

– Att vara kär igen känns roligt, det är en speciell känsla. Man är så glad på något vis, och allt Jimmy gör tycker jag är bra.

Ex-pojkvännen Tompa och Linn var ett par i fyra år, och när de gjorde slut så fick Tompa bo kvar i huset och Linn flytta ut. Men hon hann inte bo ensam så länge…

– Jag bodde själv i 18 dagar innan jag träffade Jimmy. Det låter helt sjukt, men det var bra dagar med mycket fest.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Kort där efter flyttade Jimmy in i Linn och Amys etta. Men de tyckte att det blev lite väl trångt, och flyttade därför in i en annan gemensam lägenhet som de fick tag på. Tompa och Linn har delad vårdnad om Amy, och de fortsätter hålla en god relation med tanke på sin dotter.

– Tompa och jag pratar väl mest om Amy, om vi behöver hjälp av varandra så ringer vi. Det kanske inte är så kul för Jimmy om jag åker och hänger med mitt ex, men Jimmy är väldigt chill med det här. Men det funkar bra och vi är glada.

Linn och Tomas med Amy.

Linn presenterar sin nya kille i programmet....

Tada! Här är nya pojkvännen Jimmy.

LÄS OCKSÅ: Linn och Tompa från ”Unga föräldrar” har gjort slut

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet – unga TV3-mamman Julia har hittat kärleken: ”Han gör mig glad”

Foto: IBL, TV4, Instagram

SENASTE NYTT!