LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter TV4-succén – Caroline Kejberts kryptiska framtidsbesked

06 feb, 2020 
Bonde söker fru-Caroline Kejberts kryptiska besked om framtiden
Efter sin medverkan i Bonde söker fru fick Caroline Kejbert och Joacim Rickling den egna tv-serien Bondeparet på TV4 play, och efter det har paret samlat på sig en stor skara fans.
Nu lämnar Caroline ett kryptiskt besked om framtiden.
”En dröm jag har haft sedan barnsben”, säger tv-profilen.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Caroline Kejbert, 30, och Joacim Rickling, 28, fann kärleken i varandra TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru 2017. Caroline var då den av alla tjejer som sökt in till programmet i hopp om att vinna Joacims hjärta, som slutligen vann det!

Idag bor paret ihop på sin nyrenoverade gård tillsammans med dottern Wilda som hunnit bli ett år. Parets liv har tittarna efter Bonde söker fru kunnat följa i egna tv-serien Bondeparet på TV4 play. Hittills har serien gått i två säsonger, men om det blir en tredje säsong har paret inte sagt något om.

Men för den som ändå vill följa paret funkar det fint ändå – för både Caroline och Joacim är flitiga användare av sina sociala kanaler och delar gärna med sig av vad som händer i vardagen.

Beskedet om bloggen

Caroline Kejbert har länge drivit en blogg, men efter att hon haft svårt att hinna med den har hon gått i tankar om att lägg ner bloggandet.

– Jag tror att det är någon sorts prestationsgrej att när man väl skriver så vill man ju att det ska bli bra, så att det ska komma från hjärtat. Man vill ju inte skriva hux flux. Så det är väl därför som det kanske har tagit lite mer energi för mig än vad det borde ha gjort, förklarade hon för Hänt i höstas.

Annons

Det kommer däremot fortfarande uppdateringar på bloggen, men inte särskilt ofta. Senast hon skrev var den 23 december.

Orden om framtiden

Om bloggen blir kvar eller om vi får se mer av bondeparet i tv-rutan återstå att se, det får framtiden helt enkelt visa – något som Caroline nu skriver kryptiska ord om på Instagram.

Så glad och fylld av energi efter ett besök av fina vänner här hemma på gården idag. Vi har bland annat pratat om att livet är för kort för att inte följa sina drömmar”, skriver hon och fortsätter:

”Känner mig lite pirrig av tanken men vi får se vad framtiden har att utvisa – kanske kommer jag detta året slå verklighet i en dröm jag har haft sedan barnsben. Har ni gått och drömt om något länge som ni sen bara bestämde er för att testa? Trots att det känns läskigt?”

FOTO: TV4, Instagram

Annons