LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter triangeldramat – PH-profilens oväntade namnförslag på barnet

11 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Kristian Täljeblad och Anna Pankova fann varandra i ”Paradise hotel”. i kvällens avsnitt får Kristian äntligen den kärleksbekräftelse han väntat på. Det gör honom så exalterad att han börjar planera namnen på deras framtida barn.
Annons

Paradise hotel” bjuder på extra mycket kärlek den här säsongen – även utanför tv-programmet. Förutom Smail Alihodzic, 26, och Emma Hellström, 24, vars kärlek har sprudlat hittills i tv-programmet och överallt på sociala medier, har vi även – Kristian Täljeblad, 26, och Anna Pankova, 20.

Kristian är sedan tidigare säsonger känd som ”Paradise hotels” egen Casanova. Han har nära till sina känslor och när han faller för någon, ja då faller han stenhårt. Det dröjde inte många avsnitt innan Kristian hade förklarat sin kärlek för Anna inne på hotellet. Och efter en stund berg-och-dalbana-tillvaro fann de varandra och sedan dess har de varit ett par.

Gång på gång har Kristian visat vad han känner för Anna men hon har inte varit lika generös med sina känslor tillbaka, förrän i kväll. Paret får ett minnesvärt moment tillsammans under kvällens fest och går åt sidan där Kristian äntligen får höra det han väntat på i flera veckor, att Anna är kär i honom – också.

Annons

– Jag tror att Kristian har väntat på att att få höra att jag är kär i honom och nu fick han det, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, säger Anna i programmet.

Detta ledde till att Kristians planer för paret skenade iväg och plötsligt hade han bestämt vad deras framtida barn ska heta.

– Jag tänker att vår pojke får heta Ivan Drago och vår dotter får heta Saga, säger Kristian.

Valet av namn på dottern var nog någonting som fick många att haja till, då Saga är den tjej som Kristian föll för i den tidigare säsongen han var med i, närmre bestämt influencern Saga Scott, 27.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hänt har sökt Saga Scott för kommentar.

Foto: TV3, IBL

Annons