TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Efter tragiska olyckan – ”Idol”-profilen tvingas till ny operation

02 feb, 2018 
AvHanna Nilsson
När Axel Schylström ställde upp i ”Idol” 2015 var det många som blev tagna av hans historia. För sex år sedan fick han 16 000 volt genom kroppen efter att ha klättrat upp på ett tågtak. Detta skulle visa sig få enorma konsekvenser och Axel tvingades genomgå ett flertal operationer. Nu tvingas artisten till en ytterligare operation.
Annons

Artisten Axel Schylström, 24, slog igenom i TV4:s talangjakt ”Idol” 2015 och slutade på fjärde plats. Förra året tävlade han också i Melodifestivalen med bidraget När ingen ser, men slogs ut i ”Andra chansen” efter en duell mot Lisa Ajax, 19. Att Axel skulle leva ett liv i rampljuset har inte alltid varit en självklarhet.

Under sommaren 2012 skadades han så pass allvarligt att han var nära att stryka med. Mot alla odds klarade han sig, men med bestående brännskador. Sedan dess har Axel kämpat och försökt stötta andra med liknande skador att fortsätta leva livet som vanligt – trots att det inte alltid är så lätt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men trots ett flertal stora operationer, är det nu dags för ytterligare en. I veckan la Axel upp nedan Instagram-inlägg.

”Nu på torsdag är det operation igen. Detta är tyvärr varken första eller sista gången. Över fem år och ett femtiotal operationer har passerat sedan den där kvällen 2012, skriver han på sin Instagram men uppmanar ändå sig själv, och andra, att fortsätta kämpa.

Annons

”Man orkar ALLTID ”lite till”, glöm aldrig det när livet känns tufft”.

Axels följare var snabba med att haka på honom i hans kamp och snart strömmade det in med uppmuntrande ord:

”Vilken kämpe och förebild du är!”, skriver en.

“Lycka till på torsdag, du är så stark som har tagit dig igen allt detta!”, skriver en annan och en tredje är såklart också stöttande.

Ännu en gång imponerar och inspirerar du med din styrka. Lycka till på torsdag! Finns med dig i tankarna”.

Annons