TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter tolv år ihop – Playmakers-paret Elina och Niklas skiljer sig

03 maj, 2018 
Elina Hjalmarsson och Niklas Hjalmarsson skiljer sig
NHL-stjärnan Niklas Hjalmarsson och hustrun Elina Casell Hjalmarsson som vi kan följa i TV4 Play-serien Playmakers har nu meddelat att de ska skilja sig.
Annons

I TV4 Play-serien Playmakers har vi kunnat följa NHL-proffset Niklas Hjalmarsson, 30, och hustrun Elina Casell Hjalmarsson, 30. Niklas spelar i Arizona Coyotes i NHL, och makarna är bosatta i Scottsdale i Arizona. Tillsammans har de barnen Theo och Oliver.

Men nu har Elina och Niklas gått ut med att de valt att skilja sig, efter tolv år tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har haft nära tolv fantastiska år tillsammans med Niklas och vi har skapat många fina minnen tillsammans som jag alltid kommer att värdesätta. Barnen kommer alltid vara vår prioritet och det är de som är vårt fokus nu. Det ligger inget bakom detta, säger Elina Casell Hjalmarsson, skriver Expressen och fortsätter:

– Detta är en privat sak och något som vi hanterar inom familjen och jag hoppas alla kan acceptera och respektera det. Mer än så kommer jag inte att kommentera.

Annons

Niklas Hjalmarsson vill inte kommentera uppbrottet.

Paret träffades för första gången på en nattklubb i Jönköping, och efter sju månader ihop flyttade de till Chicago på grund av Niklas Hjalmarssons NHL-karriär.

Den nya säsongen av Playmakers har premiär den 7 maj på TV4 Play.

FOTO: Ibl

Annons