TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter sveket i Bonde söker fru: Simon har funnit kärleken igen

18 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Bonde söker fru-Simon har träffat kärleken igen
Han fick sitt hjärta krossat förra året i Bonde söker fru – men nu kan Expressen bekräfta att Simon Ohlsson har en ny romans.
Annons

Simon Ohlsson, 27, från Öland var en av de kärlekssökande bönderna i senaste säsongen av TV4:s Bonde söker fru. Efter några hektiska veckor med fyra tjejer på gården verkade det som att Simon äntligen hade hittat kärleken, när han i slutändan valde Frida Eriksson som brast ut i glädjetårar.

Men när paret skulle åka på sin kärlekssemester till Rhodos dök aldrig Frida upp på flygplatsen. Hon svarade inte heller i telefon när Simon ringde och det var från produktionsbolaget han fick veta att hon inte ville träffas mer.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En tid efter incidenten kommer Linda Lindorff, 47, till Simons gård. Han berättar då att han ändå mår bra trots omständigheterna, men att det självklart var tungt i början och att vännerna varit ett enormt stöd.

– Mina vänner har betytt oerhört mycket för mig. Utan dem hade man inte mått lika bra som man gör nu, sa Simon.

Håller på att dejta

Men trots att medverkan i Bonde söker fru ledde till ett krossat hjärta, så ångrar inte tv-bonden att han var med. För Expressen berättar han att det var väldigt roligt samtidigt. Men att återuppleva smärtsamma händelser som hänt flera månader innan var självklart inte kul, i de stunderna hjälpte tittarnas stöd.

Annons

Men nu har det vänt på kärleksfronten då Simon bekräftar för Expressen att det finns en ny romans i hans liv.

– Jag håller på att dejta en just nu, säger Simon.

Han tillägger att det är väldigt nytt och därför vill han inte avslöja mer detaljer om romansen i nuläget. Det vill han hellre berätta mer om längre fram när de vet mer vad det ska leda till.

– Men det känns väldigt bra faktiskt, säger Simon.

Däremot avslöjar Simon att han inte träffat den nya kärleken i tv-sammanhang, utan på det gamla klassiska sättet, säger han till Expressen.

FOTO: TT/Patrik Österberg

Annons