LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Efter sveket – Alexanders oro inför Linneas återkomst

27 feb, 2017 
Lina Arvidsson
Somliga håller tummarna för att Alexander Vörös ex Linnea Landström ska komma tillbaka till Farmen. Men Alexander själv är inte lika förtjust. "hjärtat kommer att slå lite extra dubbelslag", säger han.
Annons

Det blev en chock för alla Farmen-deltagare när det visar sig att en person kommer att komma tillbaka till tävlingen.

Det är Elisabeth Ek Bjurell, 52, Linnea Landström, 20, och Sara-Marie Costa, 27 som ska slåss om en plats i Farmen. Den som kommer tillbaka har därmed en andra chans att vinna tävlingen.

Speciellt nervös blev Alexander Vörös, 33, som tidigare haft en kärleksrelation Linnea Landström. Efter att Linnea slogs ut har han siktat på sitt nya kärleksintresse Syliane Duval, 28.

Linnea Landström har en chans att komma tillbaka till Farmen...
Linnea Landström har en chans att komma tillbaka till Farmen…

– Första tanken när Linnea klev in på tinget var ‘herregud, vad händer nu? Vad fan? Nu vill jag åka hem’, säger Alexander Vörös i bikten.

När de övriga deltagarna håller tummarna för att Linnea Landström ska komma tillbaka – allt för att Alexander ska få svettas – så oroar sig Alexander.

Annons

– Jag kan inte sitta här och ljuga och säga att inte hjärtat kommer att slå lite extra dubbelslag om Linnea glider in på Farmen igen, men jag är inte speciellt orolig. Jag kan prata mig ur de flesta situationerna, säger Alexander Vörös.

...vilket oroar Alexander Vörös.
…vilket oroar Alexander Vörös.

Lite senare i programmet säger Alexander att han tycker att de som en gång blivit utslagna bör vara borta från tävlingen helt och undrar hur han kommer bete sig om Linnea kommer tillbaka.

– Jag kommer nog prata med Linnea om hon kommer in på Farmen. Men det kommer väl inte att vara i början att vi hänger mycket och tar powernaps ihop. Jag har ju Syliane att umgås med.

De övriga deltagarna hoppas dock på att Linnea ska komma tillbaka.

Annons

– Helst vill jag inte ha tillbaka nån, men det ser ut som att vi måste ha tillbaka nån och då får det bli Linnea för jag älskar det triangeldrama som kommer att uppstå, säger Hasse Ek, 61.

– Jag längtar ju lite, jag vet att andra gör det också, tills vi får presentera Syliane och Linnea för varandra. Då får vi sitta där med gin och tonic och rödvin och popcorn och 3D-glasögon. Det kommer bli amazing, säger Maria Settergren, 31.

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons