Efter svåra graviditeten – Charlotte Perrelli om barnplanerna

Charlotte Perrelli med sonen Alvin och maken Anders Jensen

Charlotte Perrelli blev i höstas fyrbarnsmamma. Nu berättar hon för Hänt om framtida barnplaner.

Charlotte Perrelli, 44, och maken Anders Jensen, 41, välkomnade i höstas sin son Alvin Loui. Den lilla bebisen var högst efterlängtad då Charlotte Perrelli tidigare drabbats av flera missfall.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Sångerskan hade en besvärlig graviditet med svåra foglossningssmärtor. Problemen gjorde att hon tvingades ställa in en inplanerad turné.

Hon drabbades även av Vasa Previa under graviditeten, vilket är en sällsynt diagnos som är förknippad med hög risk för både mor och barn.

– Förutom att man inte kan föda naturligt så innebär det att ju större barnet blir, desto mer trycker det nedåt mynningen och till slut spricker kärlen och det blir en blödning. Frågan är inte om – utan när det händer, berättade Charlotte för Mama efter förlossningen.

Charlotte Perrelli är gravid

Charlotte Perrelli när hon under hösten väntade sitt fjärde barn.

Charlotte Perrelli sätter stopp för fler barn

Lyckligtvis kunde sonen Alvin födas utan problem och både mor och son klarade sig utan komplikationer. Han föddes med kejsarsnitt två veckor för tidigt.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har sedan tidigare sonen Adrian, 5, tillsammans. Charlotte har också Angelo, 15, och Alessio, 13, från ett tidigare äktenskap med Nicola Perrelli, 50, och Anders Jensen har dottern Izabelle, 11, sedan tidigare. Det är med andra ord fullt upp där hemma. När familjen nyligen besökte nöjesfältet Gröna Lund i Stockholm berättade hon för Hänt att det inte blir fler barn i framtiden.

– Nej. Jag tror vi är ganska nöjda nu, även om allt funkar precis lika bra med att ha fyra som tre.

Charlotte Perrelli med maken Anders Jensen och alla barn

Flyttar utomlands

Hon har tidigare berättat för tidningen Mama om familjens planer på att flytta utomlands.

– Vi planerar att lämna Sverige, ett familjeäventyr och en möjlighet för barnen att lära sig ett till språk. Det här är inget jag tidigare har pratat öppet om, men det är samtidigt inget jag hymlar med. Men först måste de stora pojkarna bli äldre, har hon sagt till tidningen.

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen.

LÄS MER: Följarna häpnar över detaljen i Perrellis bebisbild

LÄS MER: Perrelli: Därför deltog jag inte under delar av Stors dag

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom,