TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter succén med Bonusfamiljen: Här är Herngrens nya projekt

17 jun, 2018 
Hänt
Syskonen Felix Herngren och Moa Herngren är några av personerna bakom succén med Bonusfamiljen. Nu är syskonparet aktuell med det nya tv-programmet Herngrens husbil där de träffar andra kända syskon.
Annons

Syskonen Herngren har rönt stora framgångar i film- och tv-Sverige. Felix Herngren, 51, och Moa Herngren, 49, är två av skaparna bakom SVT-succén Bonusfamiljen, som storebror Måns Herngren, 53, blir huvudregissör för i samband med den tredje säsongen som ska sändas 2019.

Men nu kan Expressens tv-blogg Spoiler alert avslöja att Felix Herngren och Moa Herngren har ett nytt tv-projekt på gång, underhållningsprogrammet Herngrens husbil .

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I programmet åker syskonen Felix Herngren och Moa Herngren runt i Sverige i husbil och träffar andra kända syskonpar. Tanken är att syskonen Herngren framför allt ska utforska syskonrelationer ur olika synvinklar.

“Vi kan bekräfta att inspelning pågår och att premiär är planerad till hösten 2018”, skriver Joel Bendrik, exekutiv producent för Herngrens husbil, i ett sms till Spoiler alert.

I programmet kommer vi bland annat att få möta 37-åriga friidrottstvillingarna Sanna Kallur och Jenny Kallur, samt musikern Plura Jonsson, 66, och hans lillebror Carla Jonsson, 64.

Annons

Herngrens husbil kommer att visas i TV4. Sex avsnitt är planerade och varje avsnitt kommer att motsvara en “kommersiell timme”.

Syskonen Måns Herngren, Felix Herngren och Moa Herngren växte upp på Östermalm i Stockholm under 1970-talet. 2014 var de tre syskonen med i Malou Efter tio och pratade om sin syskonrelation.

– Vi är väldigt nära i ålder och har vuxit upp väldigt tajt ihop. Sedan kan två år vara väldigt mycket när man är tolv och fjorton. Men jag tycker att vi är väldigt nära varandra nu som vuxna också, säger Måns Herngren i programmet.

Föräldrarna var läkare och jurist, och enligt syskonen fanns det en tydlig förväntan även att barnen skulle välja den akademiska banan, som inte riktigt infriades. Både Måns och Moa hoppade av skolan och Felix var den ende av de tre som gick ut gymnasiet.

– Det blev ett jävla liv. Men jag tror mest att det handlade om att de var oroliga för hur de skulle gå för deras barn, säger Felix Herngren i programmet.

I dag jobbar alla tre syskonen inom mediebranschen.

AV: Helena Sjögren
FOTO: IBL

Artikeln publicerades först på Allas.se.

Annons