Efter succén i TV4 – tiobarnsmamman Madeleine Ilmrud gravid

Madeleine Ilmrud från Familjen annorlunda – oro för fyraåriga dottern

TV4-profilen Madeleine Ilmrud från Familjen annorlunda väntar sitt elfte barn tillsammans med maken Mikael Ilmrud. Nu avslöjar hon det annorlunda namnförslaget.

TV4-profilen Madeleine Ilmrud, 36, medverkade i programmet Familjen Annorlunda tillsammans med sin stora familj i flera års tid. Hon har sedan tidigare barnen Mathilde-Isabelle, EmmylouTuva-Li, tvillingarna Charlie och Collin, AdamEngla-FrejaWilliamOliver, och Victor.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Mathilde-Isabelle föddes 2017 och Madeleine skrev då ett blogginlägg om det annorlunda namnvalet:

”Hälften av familjen tycker Mathilde och den andra halva Isabelle, eftersom det blev lika så har vi tom frågat vad mormor och farmor tycker. Så, det hela slutade med att lillasyster fick ett dubbelnamn, Mathilde-Isabelle”, skrev hon på sin blogg vid tillfället.

Madeleine Ilmruds elfte barn

Men Mathilde-Isabelle är snart inte längre Madeleine och maken Mikael Ilmruds, 40, yngsta barn. I ett inlägg skriver TV4-mamman att hon är gravid med parets elfte barn:

”Vi hade egentligen inte planerat att säga något ännu, det bara blev så. Många har reagerat positivt och det gör oss glada.”

Hon berättar vidare att det även är många människor som inte är lika snälla och att den vanligaste kritiken hon får är att det är omöjligt att ge så många barn den närhet, kärlek och omsorg som de behöver.

”Det känns ju nästan helt overkligt att vi 2019 måste förklara oss för något som vi själva väljer. Så otroligt kontroversiellt är det ju inte att ha en stor familj”, skriver hon och fortsätter senare:

”Jag kan nästan bli lite provocerad av att någon vågar påstå att vi inte kan tillfredsställa våra barn med allt vad de behöver.”

Madeleine skriver även att barnet är efterlängtat och att hon har gett honom smeknamnet Mini. Elvabarnsmamman spekulerar vidare i vilket namn de ska ge den lilla bebisen:

”Lilla Gösta kanske? Klingar inte alls med de andra barnens namn och är inget direkt unisexnamn heller. Men visst är det förbaskat gulligt haha”.

LÄS MER: TV4-mamman Madeleine Ilmrud: Ville jag skulle göra abort

LÄS MER: Tävla om biljetter till Mello-finalen!

FOTO: IBL/Stefan Jerrevång