LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter stora kroppsbråket – Fotbollsfrun ber Rebecca Stella om ursäkt: ”Olyckligt”

31 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Rebecca Stella bråk med Sanna Dahlström
Rebecca Stella rasade över den skarpa kritik hon fått av fotbollsstjärnan John Guidettis flickvän Sanna Dahlström. Nu säger Sanna förlåt.
Annons

Programledaren och bloggaren Rebecca Stella, 32, reagerade starkt på kängan som Sanna Dahlström, flickvän till fotbollsstjärnan John Guidetti, gav henne i podcasten Livet på läktaren. I podden anklagar Sanna Dahlström Rebecca Stella och bloggaren Alexandra Bring för att ha bidragit till kroppsstress genom att lägga upp bilder på sig själva efter sina förlossningar. Hon menar att det inte är rimligt att se ut som Rebecca Stella gör efter en graviditet och att bilderna hon lagt ut skapar en stress inom andra människors huvuden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Rebecca Stella mötte kritiken i sin egen podcast Rebecca Stella & Vanessa – nu börjar livet, som hon driver med vännen Vanessa Lindblad, 32.

– Hon säger att det inte är rimligt. Här blir jag jävligt irriterad. För mig är det orimligt att hon ska sitta och berätta vad som är rimligt och orimligt i ett avsnitt som ska handla om att inte bestämma hur andra ska se ut, säger Rebecca Stella i podden.

Annons

Nu ber Sanna Dahlström och poddkollegan Maja Nilsson om ursäkt via Instagram story.

”Vi vill självklart be om ursäkt till Rebecca och Alexandra som har tagit illa vid av ett av våra tidigare avsnitt. Det var aldrig vår mening såklart. Det vi ville få fram var ju just det att alla är olika och ser ut precis som dom vill. Det var olyckligt att vi tog med diskussionen om sociala mediers inflytande i samma samtal då vi uppenbarligen inte fick fram det vi menade utan det i stället har tolkats som någonting annat”, skriver dem.

Sanna och Maja avslutar med att säga att nästa avsnitt enbart kommer att handla om bröllop och kärlek i stället för en massa pajkastning.

Foto: IBL, Stella pictures

Annons