TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Vännens fina hyllning till Avicii i TV4:s sändning

17 jul, 2018 
Malin Ljung
Sandro Cavazza sjöng Aviciis Without you på Lotta på Liseberg
Sandro Cavazza valde att framföra sin och vännen Aviciis superhit Without you i Lotta på Liseberg. Då ställde sig publiken upp och hyllade den avlidna superstjärnan.
Annons

Regnet öste ner i slutet av måndagens Lotta på Liseberg. Men det spelade ingen roll, för publiken stod upp och formade sina händer som hjärtan när kvällens sista låt började spelas.

Anledningen var att artisten Sandro Cavazza, 25, avslutade det direktsända allsångsprogrammet i TV4 med superhiten Without you. En låt som producerades av Tim “Avicii” Bergling och som Sandro Cavazza varit med och skrivit. Han är dessutom den som sjunger låten.

Den unga stjärnan har även efter samarbetet med Avicii släppt musik, men det var hans önskan att få avsluta Lotta på Liseberg med just den.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är en världshit liksom, den ligger etta på Svensktoppen. Vi frågade vad han ville sjunga, och då valde han den, säger programledaren Lotta Engberg till Expressen.

Publiken verkade som redan nämnt mer än rörda över det vackra framträdandet, och i slutet av låten stod nästan alla upp och formade sina händer som hjärtan upp mot regnet, som en fin hyllning till Avicii.

Annons

Tim “Avicii” Bergling hittades avliden i Muskat, Oman, den 20 april. Ett besked som tog Sandro Cavazza hårt.

“Jag har ägnat de senaste dagarna till att hantera mina känslor och chocken. Jag vill inte kommunicera via sociala medier då jag vet att det inte är vad du hade velat Tim. Jag vill säga att jag är för alltid tacksam för allt vi har gjort tillsammans och för allt du har gett mig. Som vän och artist förändrade du mitt liv för all framtid”, skrev Sandro Cavazza i samband med vännens död.

FOTO: TV4

Annons