Efter skräckförlossningen – Elena Belles nya barnbesked splittrar familjen

Elena Belle blev mamma åt dottern Luna i slutet av september förra året. Nu berättar hon att hon kan tänka sig att ge Luna ett syskon, men inte att vara gravid igen. Hennes förslag på lösningar splittrar familjen.

Elena Belle med maken Michael Teanne.

28 september föddes dottern Luna.

Elena Belle på TV3:s pressträff 2016.

Vigselringen som Elena Belle fick av Michael Theanne.

Elena Belle hette tidigare Natacha Peyre.

Det var i slutet av september som svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 32, och maken Michael Theanne, 41, välkomnade sin dotter Luna till världen. Men trots den glada babylyckan så tvingades hon innan det genomgå en skräckförlossning. Den pågick i två dygn, och till slut var hon tvungen att göra ett akut kejsarsnitt.

När hon gästar ”Mama-podden” förklarar hon att hon är tveksam till att ha flera barn, men att hon samtidigt vill ge Luna ett syskon.

Däremot vill hon aldrig genomgå en graviditet och förlossning igen.

– Att bara ha ett barn skulle göra det enklare att resa. Samtidigt är det de finaste man kan ge någon, jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan mina syskon. Så därför vill jag ha i alla fall ett till barn. Men sen vill jag inte vara gravid igen, säger hon i podcasten.

Elena Belle har andra förslag på hur hon och maken kan utöka familjen. Hon är öppen för flera förslag. Men det finns det däremot andra som inte är. Hennes alternativ splittrar familjen, alla är inte riktigt med på att hon ska skaffa ett till barn utan att föda det själv.

– Jag skulle vilja adoptera, men det är många som säger att ”det är väldigt komplicerat”, ”det är tufft”, ”de kan ha mycket problem”. Men jag tycker också att det är väldigt fint att man ger andra barn en möjlighet, berättar hon och fortsätter:

– Jag har också pratat om att man kanske skulle ha en surrogat för att föda. Jag är väldigt öppensinnad och tänker att varför inte. Men det känns jobbigt att folk har fördomar. Min mamma, Michels mamma, till och med Michel har det. Jag brukar inte bry mig om fördomar. Med det känns lite jobbigt när det kommer till ett barn.

LÄS OCKSÅ: Tv-frun Elena Belles oväntade önskan: ”Det vill jag ha i julkapp”

LÄS OCKSÅ: Elena Belles skönhetsplan efter förlossningen: ”Fixa och trixa lite”

Foto: IBL, Instagram