ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Efter uppslitande skilsmässobråket – Anna Anka vägrar byta efternamn

24 okt, 2023 
Paul Anka och Anna Anka
Anna Anka och Paul Anka har haft en allt annat än lätt skilsmässa.
Nu berättar Anna för Hänt om varför hon vägrar byta efternamn trots konflikterna med ex-maken.
– Det är fruktansvärt, säger Anna till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mauri Hermundssons om händelsen med Anna Anka och Paul Anka: ”Nästa blir gripen”Brand logo
Mauri Hermundssons om händelsen med Anna Anka och Paul Anka: ”Nästa blir gripen”

Anna Anka, 52, och Paul Anka, 82, var gifta mellan 2008 och 2010. I Svenska Hollywoodfruar fick vi följa deras gemensamma liv med sonen Ethan, 18, innan relationen avslutades i ett turbulent skilsmässa.

Anna Anka om relationen till barnen Ethan och Elli idag

Idag har Anna inte kontakt med varken ex-maken eller sonen Ethan. Inte heller dottern Elli, 21, som Anna har från en tidigare relation har hon kontakt med sedan flera år tillbaka.

– Paul har nu sålt huset, han bor några minuter från mig. Han har satt det på marknaden och vill flytta härifrån. Det är för att Ethan har fyllt 18 år nu, så nu är Paul rädd. Nu kan han inte gömma sig bakom advokater och domstolar, Paul kan inte göra något för att stoppa Ethan från att komma till mig nu om han vill det. Så här var det med Elli också, så fort hon fyllde 17 så flyttade pappan från LA och tog henne till Florida. Det är så tragiskt för de använder samma taktik, har Anna Anka berättat för Hänt om situationen med barnen.

Därför vägrar Anna Anka byta efternamn – ärliga orden om beslutet

Även om Anna och Paul hamnade i en smutsig skilsmässa har det alltid varit givet för henne att behålla efternamnet Anka. Nu berättar hon för Hänt om tankarna kring beslutet.

Annons

Har du någon gång övervägt att ta bort det?

– Absolut inte, för hade jag tagit bort Anka så hade jag tagit bort mig själv som förälder till Ethan. Varför skulle jag göra det det mot mitt eget barn, det är fruktansvärt. Han är ändå halva mig och halva Paul, om jag hade tagit bort mitt efternamn så hade Ethan verkligen skadat mitt barn genom att ändra ett namn. Namn betyder ingenting, säger Anna och fortsätter:

– Det hade jag aldrig gjort mot honom, det är hemskt. Men jag vet att många har hängt upp sig på "varför har hon kvar hans efternamn". Det har ingenting med Paul att göra, jag gör det för mitt barn och ingen annan.

Just nu är Anna aktuell med podcasten Melodies of life, en podd som hon gör bland annat för sina barns skull. Hon hoppas nämligen både sonen och dottern ska få en chans att lära känna henne genom att lyssna på podcasten.

FOTO: TT

Annons