TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här återförenas Isabella med exet: "Härligt och oväntat"

30 jul, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Bloggdrottningen Isabella "Blondinbella" Löwengrip tog i början av veckan en tripp till Örnsköldsvik för att tillbringa tid med hockeylegenden Peter "Foppa" Forsberg och hans familj. Men hon hann även med att återförenas med sitt ex.
Annons

Att hänga med hockeylegenden Peter “Foppa” Forsberg, 44, var inte det enda superentreprenören Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 26, hann med under sin tripp till Örnsköldsvik. Nej hon hann även med en lite återförening med sin ex-pojkvän Nils. När hon berättade på bloggen att hon skulle flyga upp till Ö-vik med Gillis och Sally skrev hon:

“Ni som har följt mig länge vet att jag har tillbringat många somrar där men det är inte till Nils vi ska utan till Nicole.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men där lurade bloggerskan sina läsare lite för nog hann hon med att svänga förbi hos exet för en fika och lite jordgubbsplockning.

“Det var fantastiskt roligt att få besöka Nils och hans familj idag. Mina ex-svärisar hade inte åldrats en dag och mötet blev som att tiden hade stått stilla. Otroligt roligt och jag blev rätt rörd av besöket. Tänk vad livet är härligt och oväntat.”, skriver hon på sin blogg.

Isabella Löwengrip med ex-pojkvännen Nils.

Isabella och Nils var tillsammans från att hon var 16 år till det att hon var 20 år. Han bor endast fem minuter ifrån Foppa där Isabella bodde, därför tog hon med sig sina barn och åkte dit för att hälsa på.

“Jag mår så bra här uppe, Övik kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. “

Foto: IBL

Annons